شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

تصویر کردن در محیط Part Design
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۶، 14:31:42
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Ali Kh
آخرین ارسال: Ali Kh
پاسخ 6
بازدید 8747

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
Ali Kh آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 5
اعتبار: 0
سپاس ها 4
سپاس شده 3 بار در 3 ارسال

سلام دوستان،
آیا کتیا در محیط Part Designدستوری برای تصویر کردن(همانند آنچه در محیط Sketcherهست)،داره؟آخه میخوام یک خط رو روی سطح جانبی استوانه تصویر کنم.لطفا منو راهنمایی کنید.
۱۳۹۱/۰۳/۱۲
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: تصویر کردن در محیط Part Design
(۱۳۹۱/۰۳/۱۲)Ali Kh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام دوستان،
آیا کتیا در محیط Part Designدستوری برای تصویر کردن(همانند آنچه در محیط Sketcherهست)،داره؟آخه میخوام یک خط رو روی سطح جانبی استوانه تصویر کنم.لطفا منو راهنمایی کنید.

راه های زیادی وجود دارد ... به عنوان مثال می توانید با ابزار Line از جعبه ابزار Refrence Element یک بر روی استوانه ترسیم کنید، یا یک Plane روی استوانه ایجاد کنید وارد محیط Sketch شوید با دستور زیر شاخه Project 3D Element خطوط استوانه را ترسیم کنید.
شکل خود را در این صفحه ضمیمه کنید، تا بهتر راهنمائی کنم.
۱۳۹۱/۰۳/۱۲
ارسال‌ها پاسخ
shahbaazi آفلاین
Member

موضوع‌ها: 25
اعتبار: 5
سپاس ها 5
سپاس شده 15 بار در 13 ارسال

سلام
تو محیط part Designرو نمیدونم و
اما تو میتونی بری تو محیط Generative Shape Design یا Wire Frame
و با دستور Projection تو نوار ابزار WireFrame این کار و انجام بدی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱/۰۳/۱۲، توسط shahbaazi.)
۱۳۹۱/۰۳/۱۲
ارسال‌ها پاسخ
Ali Kh آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 4

شکل رو ضمیمه کردم.میخوام خط 45 درجه رو تصویر کنم روی سطح جانبی استوانه.هر سه دستور رو امتحان کردم ولی موفق نشدم.لطفا یکی از روشها رو کمی بیشتر توضیح دهید.ممنون

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۱۳۹۱/۰۳/۱۳
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

(۱۳۹۱/۰۳/۱۳)Ali Kh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شکل رو ضمیمه کردم.میخوام خط 45 درجه رو تصویر کنم روی سطح جانبی استوانه.هر سه دستور رو امتحان کردم ولی موفق نشدم.لطفا یکی از روشها رو کمی بیشتر توضیح دهید.ممنون

شما برای تصویر کردن خط مورد نظر باید از دستور Projection در محیط GSD استفاده نمائید. برای راحتی کار می توانید در محیط Part Design در قسمت Command Line ، نوار سفید رنگ پایین صفحه کلمه c:projection را تایپ نمائید. Enter کنید. پس از فعال سازی ابزار ابتدا خط و سپس سطح را انتخاب و Ok کنید.
۱۳۹۱/۰۳/۱۳
ارسال‌ها پاسخ
Ali Kh آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 4

(۱۳۹۱/۰۳/۱۳)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۱/۰۳/۱۳)Ali Kh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما برای تصویر کردن خط مورد نظر باید از دستور Projection در محیط GSD استفاده نمائید. برای راحتی کار می توانید در محیط Part Design در قسمت Command Line ، نوار سفید رنگ پایین صفحه کلمه c:projection را تایپ نمائید. Enter کنید. پس از فعال سازی ابزار ابتدا خط و سپس سطح را انتخاب و Ok کنید.

مرسی از راهنماییتون،تونستم انجامش بدم.
۱۳۹۱/۰۳/۱۳
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS