شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

اندازه گذاری مستقل
زمان کنونی: ۱۴۰۳/۱۲/۲۲، 08:46:45
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: saeed vakil
آخرین ارسال: Novin
پاسخ 4
بازدید 4517

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اندازه گذاری مستقل
نویسنده پیام
saeed vakil آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 5
اعتبار: 0
سپاس ها 1
سپاس شده 2 بار در 2 ارسال

اندازه گذاری مستقل
سلام ...اندازه های طولی و عرضی نمایش داده شده تو این محیط به هم وابسته اند؟من هر کدوم رو عوض میکنم اون یکی هم عوض میشه....نمیدونم چی رو دستکاری کردم که دو تا محور بزرگ سبز هم هنگام وارد کردن تصویر میاد....چیکار کنم اون دو تا محور بزرگ دیده نشن و اندازه های طولی و عرضی مستقل بشن؟ممنون
۱۳۹۴/۰۹/۱۶
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: اندازه گذاری مستقل
روی یک عکس توضیح میدین من متوجه نشدم!!
۱۳۹۴/۰۹/۱۶
ارسال‌ها پاسخ
saeed vakil آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 5
اعتبار: 0
سپاس ها 1
سپاس شده 2 بار در 2 ارسال

ممنون از پاسخگویی سریعتون....عکس با توضیحات به همراه فایل catia رو براتون ارسال کردم ... هرکاری میکنم نمیتونم بلوپرینتها رو هماهنگ کنم....سوال آخر:این طرح رو میتونم با نکات گفته شده در دوره ی پیشرفته انجام بدم یا نیاز به نکات دیگه ای هم داره؟؟؟بسیار ممنون

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   help.rar (اندازه: 231.8 KB / تعداد دفعات دریافت: 6)
۱۳۹۴/۰۹/۱۶
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

فایلتون اشکالی نداشت، فقط سوالی که پرسیده بودید درخصوص تغییر اندازه، شما باید یک از اندازه های روی شکل را تنظیم کنید یا طولی یا عرضی با این کار ما به شکلمان یک مقیاس می دهیم.

با دستوراتی که در دوره پیشرفته آموزش دیدیده اید شما می توانید یک بدنه خودرو را ترسیم کنید مانند تمرین Audi R8 در Level II ولی صددرصد حضور شما در کلاس طراحی بدنه خودرو که تقریبا 5 جلسه 4 ساعته است می تواند بسیار مفید باشد چون با ابزار های ساده تری نسبت به دستوراتی که در دوره پیشرفته یادگرفته اید می توانید یک بدنه خودرو را ترسیم کنید.
۱۳۹۴/۰۹/۱۸
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS