شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

drafting
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۵، 21:58:35
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: s.omidi
آخرین ارسال: m.zaroodi
پاسخ 6
بازدید 4370

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
drafting
نویسنده پیام
s.omidi آفلاین
Member

موضوع‌ها: 33
اعتبار: 0
سپاس ها 14
سپاس شده 4 بار در 4 ارسال

drafting
با سلام و عرض خسته نباشید
من قصد دارم یک مجموعه ی مونتازی رو که طول و عرضش زیاده با broken view برش بدم که سایزش مناسب بشه، ولی وقتی یه برش افق میدم دیگه نمیتونم برش عمودی رو اعمال کنم و سایزشو در جهت طولی کوتاه کنم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
۱۳۹۵/۰۴/۰۲
ارسال‌ها پاسخ
m.zaroodi آفلاین
Member

موضوع‌ها: 22
اعتبار: 1
سپاس ها 11

RE: drafting
برای استفاده از دستور broken view اول نمایی که نشون دهنده بیشترین طول هستو وارد کنبعد دستورو فعال کن و یک نقطه رو خط محور از یک سمت کلیک کن و موس رو به سمت بالا یا پایین حرکت بده تا خط سبز ظاهر بشه.همونجا یک بار رو خط سبز کلیک کن تا شروع برش تثبیت بشه بعد در راستای طول مجموعه برو گوشه دیگه باز اول رو محور و بعد یکم بالاتر کلیک کن تا خط سبز پایان برش هم ثابت بشه.آخر هم یک جای دیگه مثلان بین دو خط سبز کلیک کن تا برش اعمال بشه.
عکس گذاشتم امیدوارم به کارت بیاد.

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   Broken view.rar (اندازه: 819.13 KB / تعداد دفعات دریافت: 17)
۱۳۹۵/۰۴/۰۳
ارسال‌ها پاسخ
s.omidi آفلاین
Member

سپاس ها 14

ممنون از پاسختون خیلی لطف کردید
ولی این روندی رو که شما توضیح دادید برش در یک جهت بود و در واقع طبق فایل پیوستی که زحمت کشیدید و گداشتید طول مجموعه رو در راستای طول کوتاه کردید ولی در جهت عرضی تغییر خاصی نکرده بود.من طول مجموعه رو در جهت طولی کوتاه کردم ولی در جهت عرضی نمیتونم Sad
۱۳۹۵/۰۴/۰۳
ارسال‌ها پاسخ
m.zaroodi آفلاین
Member

سپاس ها 11

اون چیزی که شما میخاین فکر نمیکنم طبق اصول نقشه کشی درست باشه. یعنی دو تا برش از این نوع همدیگرو قطع می کنن.واسه همین فقط یک بار میتونین رو یک نما این دستورو به کار ببرین.
بعنوان مثال وقتی از طول یک استوانه کم می کنین مقطع برش همچنان یک استوانه هست. ولی وقتی رو عرض انجام بدین دو تا مقطع مستطیل هم ایجاد میشه که با فلسفه این برش مغایرت داره.
اینجا باید از detail view یا دستورات دیگه کمک بگیرین
۱۳۹۵/۰۴/۰۴
ارسال‌ها پاسخ
s.omidi آفلاین
Member

سپاس ها 14

ممنون از پاسختون

ولی مجموعه ای که من راجع بهش صحبت میکنم شامل سه مجموعه مونتاز شده است که که هر کدوشون شامل چندین قطعه هستن.حالا توسط اتصلات بهم وصل شدن و در نتیجه طول و عرضش زیاد شده. واسه همین میخواستم در دو جهت برش بدم.

در هر صورت ممنونم از راهنماییتون. موفق و پیروز باشیدShy
۱۳۹۵/۰۴/۰۶
ارسال‌ها پاسخ
m.zaroodi آفلاین
Member

سپاس ها 11

خواهش میکنم.تالار واسه همینه دیگهWink
اگه میتونین فایل مجموعه رو پیوست کنین.البته اگه یک اسکرین شات از مجموعه مونتاژی بگیرین و تو paint حدود برش مورد نظرتون رو معلوم کنین شاید بهتر بتونم کمک کنم.
۱۳۹۵/۰۴/۰۶
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS