شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

نحوه save کردن در محیط FreeStyle
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۶، 05:23:30
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: meteroiran
آخرین ارسال: Hooman.Ladan
پاسخ 4
بازدید 9045

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
meteroiran آفلاین
Nayebzadeh
**

موضوع‌ها: 16
اعتبار: 0
سپاس ها 2
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال

با سلام و خسته نباشید؛
من هر موقع در محیط Free Style فایل blueprint را (که روی آن کار کرده ام) با دستور save management ذخیره می کنم در زمان بازگشایی، تصاویر وارد شده در محیط Sketch tracer وارد نمی شود.
این در حالی است که نام فایل های قبلی که خراب می باشند در محیط save management همچنان باقی مانده است. لطفاً نحوه save کردن فایل در محیط Free Style و نحوه باز کردن مجدد فایل ها را توضیح دهید.
با تشکر
نایب زاده
۱۳۹۲/۰۴/۲۱
ارسال‌ها پاسخ
Hooman.Ladan آفلاین
Administrator

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 15
سپاس ها 7
سپاس شده 95 بار در 83 ارسال

RE: نحوه save کردن در محیط FreeStyle
(۱۳۹۲/۰۴/۲۱)meteroiran نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام و خسته نباشید؛
من هر موقع در محیط Free Style فایل blueprint را (که روی آن کار کرده ام) با دستور save management ذخیره می کنم در زمان بازگشایی، تصاویر وارد شده در محیط Sketch tracer وارد نمی شود.
این در حالی است که نام فایل های قبلی که خراب می باشند در محیط save management همچنان باقی مانده است. لطفاً نحوه save کردن فایل در محیط Free Style و نحوه باز کردن مجدد فایل ها را توضیح دهید.
با تشکر
نایب زاده

می بایست پس از وارد کردن عکس های مورد نظر و تنظیم آن ها از منوی Insert یک پارت در زیر شاخه product ایجاد کنید همچنین فایل خود را در فولدری که عکس ها قرار دارد save کنید در غیر این صورت عکس ها را پس از باز کردن مجدد فایل در کتیا مشاهده نمی کنید . همچنین تنظیمات مشاهده همیشه باید بر روی shading with material باشد .

If The CAD is One path of The life CATIA is The Best path
۱۳۹۲/۰۴/۲۱
ارسال‌ها پاسخ
meteroiran آفلاین
Nayebzadeh
**

موضوع‌ها: 16
اعتبار: 0
سپاس ها 2
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال

ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز، فقط می تونید راهنمایی کنید روش saveکردن با کدوم یکی از آیتم هایsave all و یا save management باید انجام بگیره (product ذخیره کنم یا part) در ضمن من وقتی فایلی را با save management می خواستم ذخیره کنم فایل های قبلی که خراب بودن توی این محیط نامشون هنوز وجود داشت اینها رو چه جوری می تونم پاک کنم.
مرسی
(۱۳۹۲/۰۴/۲۱)meteroiran نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز، فقط می تونید راهنمایی کنید روش saveکردن با کدوم یکی از آیتم هایsave all و یا save management باید انجام بگیره (product ذخیره کنم یا part) در ضمن من وقتی فایلی را با save management می خواستم ذخیره کنم فایل های قبلی که خراب بودن توی این محیط نامشون هنوز وجود داشت اینها رو چه جوری می تونم پاک کنم.Huh
مرسی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۲/۰۴/۲۱، توسط meteroiran.)
۱۳۹۲/۰۴/۲۱
ارسال‌ها پاسخ
Hooman.Ladan آفلاین
Administrator

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 15
سپاس ها 7
سپاس شده 95 بار در 83 ارسال

ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز، فقط می تونید راهنمایی کنید روش saveکردن با کدوم یکی از آیتم هایsave all و یا save management باید انجام بگیره (product ذخیره کنم یا part) در ضمن من وقتی فایلی را با save management می خواستم ذخیره کنم فایل های قبلی که خراب بودن توی این محیط نامشون هنوز وجود داشت اینها رو چه جوری می تونم پاک کنم.
مرسی

ابتدا از منوی file ابزار Save Management انتخاب کرده روی فایل CATProduct کلیک کرده Save as نمایید و سپس بر روی دکمه propagate directory کلیک کرده تا پارتهای کار شده کنار همان فایل ذخیره گردد و هر فایلی هم که نمیخواستید میتونید در همان پنجره حذف نمایید.

If The CAD is One path of The life CATIA is The Best path
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۲/۰۴/۲۲، توسط Novin.)
۱۳۹۲/۰۴/۲۲
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS