شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

درخواست راهنمایی درمورد دستگاه cncفرزوتراش
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۰۷، 00:45:31
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: hy2014
آخرین ارسال: Novin
پاسخ 4
بازدید 3963

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
hy2014 آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 7
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

باسلام
خوشحالم ازاینکه وارد سایتی شدم که به راحتی می تونم ازتجارب دوستان استفاده کنم وجواب سوالم را بگیرم:
اسمم حسین لیسانس عمران دارم ولی ازآنجایی که ناخودآگاه وارد شاخه اسکلت فلزی وکاملتر شاخه صنعت شدم وچند سالی درزمینه شاپ دراوینگ با نرم افزارxsteel کارکردم وبا دستگاههایی مثل قیچی خم وبرش, cncهواگاز،پلاسما،واترجت...آشنا شدم علاقه زیادی دارم که در زمینه طراحی قطعات صنعتی،وتولید آنها فعالیت کنم باتحقیقاتی که کردم برای رسیدن به این هدف این پروسه باید انجام شه -یادگیری catia -یادگیری ماشین کاری با powermill یا catia -اپراتوری دستگاه فرز و....
ازدوستان باتجربه خواهش می کنم راهنمایی کنید آیا برنامه ای که دارم درسته یا مثلا دستگاه فرز بهتره یا تراش یا وایرکات ویا....
باتشکرفراوان
۱۳۹۲/۱۱/۱۷
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: درخواست راهنمایی درمورد دستگاه cncفرزوتراش
بله درسته 100% نرم افزار کتیا می توانید به شما در ترسیم قطعات و شبیه سازی فرایند ساخت یعنی G-Code گیری برای ماشین CNC به شما کمک کند.
۱۳۹۲/۱۱/۲۰
ارسال‌ها پاسخ
hy2014 آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 7
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

مهندس نوین
باسلام وتشکرازپاسخ شما
بنده باتحقیقاتی که کردم دستگاه فرز بازارکارخوبی داره ومسلما برای رسیدن به شرایط مطلوب به طوری که بتوان از دستگاه استفاده کرد به نظرم ابتدا یادگیری catia مقدماتی وپیشرفته می باشد بعد یادگیری نرم افزارهای ماشینکاری است که به نظرم یکی ازنرم افزارهای catia,mastercam,powermillمناسبه(نظرشماچیه؟)وبعدیادگیری کنترلرهای دستگاه که به نظرم یکی از کنترلهای هایدن هاین یا فانوک مناسبه(نظرشما چیه؟)وبعد اپراتوری خود دستگاه.لطفا راهنمایی بفرمایید.(البته من این کاررو باثبت نام دردوره مقدماتی کتیا درانجمن شما شروع کردم)
۱۳۹۲/۱۱/۲۰
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

درسته البته اگر کتیا تا مرحله ماشین کاری یادبگیرید دیگه شاید نیازی به PowerMill و MasterCam هم نداشته باشید.

در هر صورت حضوری می تونم بیشتر راهنمایی تون کنم.
۱۳۹۲/۱۱/۲۰
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS