شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

قاب آینه اسپرت
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۲۶، 19:52:55
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ali.sadjadifar
آخرین ارسال: ali.sadjadifar
پاسخ 4
بازدید 6247

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قاب آینه اسپرت
نویسنده پیام
ali.sadjadifar آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 2 ارسال

قاب آینه اسپرت
دوستان کسی مدل کردن قاب آینه رو انجام داده؟ من section هایی که زدم مثل شکل زیر هست، تا منحنی ششم از سمت بزرگتر در Multi section surface مشکلی ندارم اما با انتخاب منحنی بعدی error میده که The extrusion of a vertex of the profile leads to a cusp. Use a guid with a smaller curvature.
حتی منحنی راهنما هم ایجاد کردم اما باز هم مشکل دارم، کسی اگر این فایل رو انجام داده لطفا راهنمایی کنه که از چه منحنی هایی استفاده کرده؟

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۱۳۹۰/۱۱/۱۳
ارسال‌ها پاسخ
shahrooz آفلاین
sherimetal

موضوع‌ها: 13
اعتبار: 12
سپاس ها 0
سپاس شده 29 بار در 19 ارسال

RE: قاب آینه اسپرت
(۱۳۹۰/۱۱/۱۳)ali.sadjadifar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان کسی مدل کردن قاب آینه رو انجام داده؟ من section هایی که زدم مثل شکل زیر هست، تا منحنی ششم از سمت بزرگتر در Multi section surface مشکلی ندارم اما با انتخاب منحنی بعدی error میده که The extrusion of a vertex of the profile leads to a cusp. Use a guid with a smaller curvature.
حتی منحنی راهنما هم ایجاد کردم اما باز هم مشکل دارم، کسی اگر این فایل رو انجام داده لطفا راهنمایی کنه که از چه منحنی هایی استفاده کرده؟

error رو دقت کنی میگه انحنای guide شما زیاده به guide دقت کن شاید جهت فلش هاتو بر عکس انتخان کردی.
یه جا نوک تیزی داره که نمی تونه muti section بزنه.
۱۳۹۰/۱۱/۱۳
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

(۱۳۹۰/۱۱/۱۳)ali.sadjadifar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احتمالا منحنی 7 ام شما دارای گپ می باشد، در Join کردن تیک Check Connexticy رو خاموش کردید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳، توسط Novin.)
۱۳۹۰/۱۱/۱۳
ارسال‌ها پاسخ
ali.sadjadifar آفلاین
Junior Member
**

اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 2 ارسال

مهندس ممنونم از راهنماییتون، دوستان مشکل در استفاده از ابزار connect بود که میبایست به جهت فلشهای مماسی دقت بیشتری میکردم.
۱۳۹۰/۱۱/۱۳
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS