شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

مقایسه نرم افزار Pro Engineer و CATIA
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۵، 01:06:37
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: بابک1668
آخرین ارسال: xhmad
پاسخ 9
بازدید 17193

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
بابک1668 آفلاین
Member

موضوع‌ها: 8
اعتبار: 0
سپاس ها 24
سپاس شده 16 بار در 15 ارسال

Pro Engineer پرو اینجینیر آیا میشه این نرم افزار رو رقیب اصلی کتیا بدونیم ؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴/۰۲/۰۹، توسط admin.)
۱۳۹۳/۰۵/۱۸
Junior Member
**

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 1
سپاس ها 0
سپاس شده 16 بار در 13 ارسال

RE: Pro Engineer
سلام
این نرم افزار تو تحلیل از کتیا خیلی قوی تره ولی به نظر من حداقل تو مدلینگ از کتیا ضعیف تر نباشه قوی تر نیست . نصبش نسبت به کتیا دردسر خیلی بیشتری داره و خیلی بعیده که تو ایران مثل کتیا همه گیر بشه و باز به نظر من تنوع ماژول هاش به کتیا نمیرسه .
امیدوارم که پاسختون رو داده باشم.
۱۳۹۳/۰۵/۱۹
مدیر انجمن کتیای ایران

اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

متاسفانه باید به خدمت شما عرض کنم که برداشت شما از دو نرم افزار رقیب شرکت های PTC - Creo و DS - CATIA کاملا غلط است.

شما 100% با قابلیت کد نویسی کتیا آشنا نیستید و همچنین با یک آشنایی سطحی نسبت به نرم افزار Creo این مطالب را عنوان می کنید.

یکی از نقاط ضعف عمده نرم افزار Pro/Engineering یا همان Creo کارهای مهندسی معکوس و استفاده از خروجی دستگاه های ابعاد بردار دیجیتال بود که متاسفانه این نرم افزار در نسخه های جدید مجبور به حذف کامل آن از نرم افزار نموده. این مبحث یکی از نقاط قوت نرم افزار کتیاست که روز به روز در فرآیند مهندسی معکوس استفاده بیشتری می شود.

شما با یک جستجوی ساده در اینترنت می توانید سهم بازار نرم افزاری های طراحی CAD اطلاعات خود را کامل کنید.
شرکت AutoDesk سازنده AutoCAD سهم بازار 31 درصد
شرکت Dassault سازنده CATIA سهم بازار 21 درصد
شرکت Siemens سازنده NX سهم بازار 15 درصد
شرکت PTC سازنده Pro/Engineering سهم بازار 9 درصد

این تالار برای مطرح کردن سوالات دوستان از نرم افزار کتیاست و کسانی که هویت، تجربه و توانایی آنها شناخته شده نمی باشند به هیج عنوان اجازه مطرح کردن چنین نظرات غیرکارشناسی را ندارند.
۱۳۹۳/۱۰/۰۱
بابک1668 آفلاین
Member

موضوع‌ها: 8
اعتبار: 0
سپاس ها 24
سپاس شده 16 بار در 15 ارسال

برای اطلاع دوستان در به دو تا عکس توجه کنند سمت چپ رتبه بندی جهانی می باشد که کتیا اوله

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۱۳۹۳/۱۰/۱۱
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

متاسفانه اینگونه مقایسه نرم افزار ها اصلا از دیدگاه بنده قابل قبول نیست، چون نرم افزار Pro/Engineering اگر نرم افزار محبوب خوشنام و در این حد قدرتمندی بود هیچ وقت شرکت سازنده این نرم افزار نام این نرم افزار را بکلی عوض نمی کرد.

و صد در صد منبع این عکس با انتشار آن سطح علمی خود را زیر سوال برده، نمونه دیگر نرم افزار Uni Graphic یا همان NX می باشد این نرم افزار متعلق به شرکت Siemens می باشد که یکی از خوشنام ترین شرکت ها در ساخت کنترل های ماشین کاریست و نرم افزار این شرکت توانایی بسیار خوبی در ماشین کاری قطعات پیچیده همانند نرم افزار کتیا دارد و در حال حاضر در شرکت های بزرگ ایران مثل مپنا برای ماشین کاری از نرم افزار NX استفاده می شود.

این عکس جز یک برداشت سطحی و غلط چیز دیگری نیست.

بنده با این نرم افزار کار کرده ام در زمینه تحلیلی در قیاس با نرم افزار هایی مثل ANSYS و ABAQUS اصلا حرفی برای گفتن ندارد. در زمینه طراحی هم به دلیل ضعف های زیاد مخصوصا در طراحی سطوح با نرم افزار کتیا نیاز قابل مقایسه نیست.
۱۳۹۳/۱۰/۱۲
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

عکس پیوست سهم شرکت های مختلف از بازار جهانی نرم افزار های ماشین کاری را نشان می دهد.

باز هم شرکت Dassault پیشتازی این رقابت است.
و شرکت سارنده Pro/Engineering اصلا حرفی برای گفتن ندارد.

۱۳۹۳/۱۰/۱۲
arvin.raoufi آفلاین
Junior Member
**

اعتبار: 1
سپاس ها 0
سپاس شده 16 بار در 13 ارسال

RE: مقایسه نرم افزار Pro Engineer و CATIA
دوستان طولانی شدن این بحث باعث شد تا من از یکی تا از دوستام که توی کانادا تو یه شرکت قوی صنعتی کار صنعتی انجام میدن (طراحی و تولید انواع قطعات صنعتی خودرو) سوال کنم . جوابش هم این بود که اینجا بجز برخی از صنایع کوچیک که از سالید ورکس استفاده میکنن (اونم احتمالا بخاطر قیمت پایین ترش) همه چیز کتیاس . تو صنعت ایران هم که نود درصد شرکتهای صنعتی یا مستقیم و یا غیر مستقیم با سایپا یا ایران خودرو کار میکنن و این دو تا شرکت هم با کتیا کار میکنن .
۱۳۹۴/۰۳/۲۴
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

با تشکر از مهندس رئوفی عکس پیوست جدول نرم افزارهایی است که بزرگترین خودروسازان جهان از آن استفاده می کند.

نرم افزار کتیا در صدر پرکاربردترین نرم افزارهای جامع مهندسی جهان می باشد در مقام های بعدی SiemensNX و Cero1 است.

۱۳۹۴/۰۳/۲۴
xhmad آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 2
سپاس ها 0
سپاس شده 8 بار در 5 ارسال

سلام دوستان و مهندسان گرامی از اونجایی که هر کسی با اولین نرمافزاری که شرو میکنه اخت پیدا میکنه ومحیط های نرم افزارای مشابه دیگه براش مجهوله و احساس میکنه نرمافزارش بهتره و جبهه نیگیره اما قراره با نرمافزار کارکردودرامدزایی داشت بهرحال باتوجه به منابع دردسترس جهت یادگیری ازجمله کلاس و کتاب و شرکتهای تولیدی برای طراحی کتیا و سالید وماشینکاری پاورمیل مطلوب و رند بازار ایران هستند...اما بطور کلی سه نرمافزار مطرح دنیا catia creo nxهستند در زمینه plm که یکی اروپایی و دوتا امریکایی هستند من بشخصه هر سه تا رو کار کردم و در موردشون تحقیق کردم این مطالب نظر شخصی وتجربه خودمه شاید اشتباه باشه ...
گرافیک قوی کتیا و منطق ریاضی در طراحی و ماژول های فراونش یه طراح رو از هر لحاظ بی نیاز میکنه اما هر نرمافزاری خوبی و بدیای خودشو داره و واقعا ارور هاش رو مخه البته مسلط بشی دیگه نمیزاری ارور بده و و ایکوناش و محیط کارش خیلی خوشکل نیس البته v6عالیه که اون تحت شبکه است و مقوله اش جدا، انفرادی نمیشه کار کرد... در مورد محیط ماشینکاری خوب البته فینیش هاش مثل پاورمیل نمیشه و ادیت مسیر ابزار سخت و زمان بری داره اما سیمولیشنش خیلی خوبه و محیط تراش هم داره .
ان ایکس محیط کاربرپسند وجالبه بدونید سالید شبیه ان ایکسه و محیط کابری خوبی داره و طراحی با ان ایکس در حد کتیا است اما تعدد ابزار و ماژول هاش به اندازه کتیا نیست بخصوص در سطح سازی ولی محیط های آنالیز هم داره در نسخه های بالا خیلی خوش دست شده ،ماشینکاری اش هم که جای تعریف نداره و مناسب برای ماشینهای 4-5 محور و فرز تراشه چون محیط postداره و میشه تو ان ایکس نوشت در کتیا امکان شو نداری،سیمولیشن قوی وخوبی داره و ادیت مسیر ابزار خوبی هم داره برای ماشینکاری انتخاب خوبیه ...
با کرو آشنایی کمی دارم اما در حدی که کار کردم نرم افزار سخت و بسیار مشکلیه و واقعا عزمتون رو بایس جزم کنین واسه یاد گرفتنش انرژی خوبی میبره ازتون طراحی ش به گرافیک کتیا و ان ایکس نمیرسه و یکم بد قلقه و پنجره هاشو بایس بشناسی اما ماشینکاریش استراتژیای خیلی خوبی داره و تحلیل هاش که واقعا بایس زمان و انرژی گداشت واسه یادگیریش اما کلیات سه نرم افزار شبیه همه و انتخاب بسته به نوع استفاده تون داره و هدفتون از یادگیریش ..توانایی های هر نرمافزاری بسته به استفاده کننده اش داره ...

میتونید از لینک زیر استفاده کنید . نظرات کاربران خارجی رو هم بخونید .

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۱۳۹۴/۰۵/۰۵

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS