شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

عدم تشکیل تصاویر
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۵، 01:35:31
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mohamadali
آخرین ارسال: mohamadali
پاسخ 9
بازدید 9281

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عدم تشکیل تصاویر
نویسنده پیام
mohamadali آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 1
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

عدم تشکیل تصاویر
با سلام خدمت دوستان گرامی
من دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی جامدات اهواز هستم. در قسمت Sketch tracer زمانی که عکسها رو وارد می کنم عکسها به صورت کج مشاهده می شوند. زمانیکه محیط رو سه بعدی می کنم دیگه تشکیل نمیشه. نمیدونم مشکل از کجاست. لازم به ذکره تو لپ تاپ دوستام که برنامه رو نصب کردم مشکلی نداره ولی تو سیستم خودم این مشکل وجود داره. چند بار برنامه رو پاک کردم و حتی ویندوز رو عوض کردم ولی مشکل بر طرف نشد. ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید؟

مراحل زیر رو هم رعایت کردم New component /new part/
حالت نمایش هم Shade with material
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳/۰۵/۱۹، توسط mohamadali.)
۱۳۹۳/۰۵/۱۹
ارسال‌ها پاسخ
arvin.raoufi آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 1
سپاس ها 0
سپاس شده 16 بار در 13 ارسال

RE: عدم تشکیل تصاویر
سلام .
لطفا چند تا عکس از مشکلتون رو آپلود کنید عکس محیط کامل کتیا رو وقتی عکس رو وارد کردید
۱۳۹۳/۰۵/۱۹
ارسال‌ها پاسخ
nedko2014 آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 2
اعتبار: 1
سپاس ها 13
سپاس شده 6 بار در 6 ارسال

سلام
اشکال شما در طرز اپلود کردن عکس هست .
مراحل زیر را اجرا کنید احتمالا درت میشه
1 ایجاد 1 پارت
2. ابزاری هست که اسمشو دقیقا نمیدونم اما صفحه رو به چهار قسمت (ایزو متریک . بالا . چپ .روبرو) در نوار ابزار ویو تقسیم میکنه ..با انتخاب این ابزار صفحتون رو به 4 قسمت تقسیم کنید
3.حالا بسته به اون نمایی که میخواهید وارد کنید روی قسمت های 4 گانه کلیک کنید تا نماد مختصات(compass)بیاد تو اون صفحه
4.دولاره با زدن همون ابزار صفحه رو از حالت 4 تایی خارج کنید
5.مختصات مبدا را مشخص و ابعاد واقعی را وارد نمایید...
6.همین کار رو برای نماهای دیگر هم انجام بدین
۱۳۹۳/۰۵/۲۰
ارسال‌ها پاسخ
mohamadali آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

با سلام
انجام دادم متاسفانه نشد.ضمنا طبق فایل پی دی افی که مربوط به آئودی R-8 موجوده عکس های بغل و عقب به صورت شیب دار تشکیل میشه و در حالت سه بعدی هم از بین میره. دقیقا مثل محیط free style. خواهش می کنم اگه کسی می تونه راهنمایی کنه.
اینم آدرس چندتا از فایلها:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۱۳۹۳/۰۵/۲۱
ارسال‌ها پاسخ
Hooman.Ladan آفلاین
Administrator

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 15
سپاس ها 7
سپاس شده 95 بار در 83 ارسال

به آدرس زیر رفته و آموزش محیط Sketch Tracer را مطالعه فرمایید

If The CAD is One path of The life CATIA is The Best path
۱۳۹۳/۰۵/۲۱
ارسال‌ها پاسخ
mohamadali آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

این مقاله رو چند بار خوندم و طبق همون عمل کردم. ولی نشد. چند تا عکس از حالتهایی که پیش اومده گذاشتم تا بهتر متوجه بشین. احتمال داره مشکل از تنظیمات آپشن نرم افزار باشه؟ چون قبلا این مشکل رو نداشتم؟ الان رو هر سیستمی نصب می کنم همین اتفاق میوفته.

۱۳۹۳/۰۵/۲۲
ارسال‌ها پاسخ
mohamadali آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

میشه از دوستان خواهش کنم اگه کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟ با تشکر
۱۳۹۳/۰۵/۲۶
ارسال‌ها پاسخ
Hooman.Ladan آفلاین
Administrator

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 15
سپاس ها 7
سپاس شده 95 بار در 83 ارسال

نرم افزارو یک بار پاک کنید دوباره نصب کنید ببینید تاثیری داره یا نه .

قبلش البته بد نیست که یک بار از مسیر Tools Options از گزینه پایین سمت چپ تنظیمات رو ریست کنید اگر فرقی نکرد یکبار دیگه نصب کنید .

If The CAD is One path of The life CATIA is The Best path
۱۳۹۳/۰۵/۲۶
ارسال‌ها پاسخ
mohamadali آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

چند بار پاک کردم. حتی دو سه بار ویندوز رو عوض کردم ولی تاثیری نداشت. برنامه رو روی ویندوز xp نصب کردم . جواب داد ولی روی 7 جواب نمیده.
۱۳۹۳/۰۵/۲۹
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS