شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

خطا در محیط پارت
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۰۴، 04:50:36
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: engineer130
آخرین ارسال: Alihafezikia
پاسخ 2
بازدید 2292

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خطا در محیط پارت
نویسنده پیام
engineer130 آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 1
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

خطا در محیط پارت
با سلام
مشکلی که برای یکی از دوستانم پیش اومد و من دلیلشو نمی دونم اینه که بعد ازینکه فایل رو save میکنه روی کاری که انجام داده یه سری pad ایجاد میشه یا اینکه میگه اندازه اکتروشن پَد ها تغییر میکنه .UndecidedExclamationAngry
من واسش اشکالات رو رفع کردم اما میگه خودش این کار رو نکرده و بعدِ اینکه save کرده دوباره باز کرده دیده طراحیش به هم خورده Huh
دوستان ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.AngelHeart
۱۳۹۴/۰۵/۲۱
ارسال‌ها پاسخ
Alihafezikia آفلاین
علی حافظی کیا

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 20
سپاس ها 7
سپاس شده 193 بار در 168 ارسال

RE: خطا در محیط پارت
سلام
این اتفاق زمانی میافته که برای مثال با یکی از وجوه یه حجمی وارد دوبعدی شده باشید و اشتباها قطعه را روی خودش drag&drop کرده باشید یا دو محیط ۳بعدی قطعه رو drag&drop بکنید...
تو این حالت یک المان بر روی یک قسمت دیگر کپی میشود ولی نکته ای که باعث میشود تا در بعضی مواقع المال کپی شده دیده نشود درواقع define in work object بودن مراحل قبلی در نمودار درختی می باشد...
حما باید حواسمان باشد که در نمودار درختی آخرین مرحله در نمودار درختی define شده باشد.

...We all have a UNIQUE ROLE in the world...Find and do it with your high performance
۱۳۹۴/۰۵/۲۱
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS