شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

مولتی سکشن نوک قلاب
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۱۰، 02:04:18
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: elhamkheiry
آخرین ارسال: Novin
پاسخ 2
بازدید 3838

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مولتی سکشن نوک قلاب
نویسنده پیام
elhamkheiry آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 2
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

مولتی سکشن نوک قلاب
سلام
من 2 تا مشکل توی ایجاد سر قلاب دارم
1ـ برای Joint کردن کمان های سر قلاب (Circle های 27 و 29 و 31 و 32 همانطور که در صفحه 89 کتاب آمده) وقتی آیتم ها را انتخاب میکنم نرم افزار اعلام مشکل میکند و 2 نقطه سر کمانهای کمکی که به هم وصل شده را مشخص و manifold error میزند.
2ـ برای رساند نوک کمان به دایره سر مقطع به کمک ابزار مولتی سکشن وقتی Joint اخر (دایره سر مقطع) را انتخاب میکنم Joint بدنه قلاب را به عنوان ساپورت قبول نمیکند

فایل‌(های) پیوست شده
.zip   Wire_Model.zip (اندازه: 315.01 KB / تعداد دفعات دریافت: 18)
۱۳۹۱/۰۵/۰۱
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: مولتی سکشن نوک قلاب
(۱۳۹۱/۰۵/۰۱)elhamkheiry نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
من 2 تا مشکل توی ایجاد سر قلاب دارم
1ـ برای Joint کردن کمان های سر قلاب (Circle های 27 و 29 و 31 و 32 همانطور که در صفحه 89 کتاب آمده) وقتی آیتم ها را انتخاب میکنم نرم افزار اعلام مشکل میکند و 2 نقطه سر کمانهای کمکی که به هم وصل شده را مشخص و manifold error میزند.
2ـ برای رساند نوک کمان به دایره سر مقطع به کمک ابزار مولتی سکشن وقتی Joint اخر (دایره سر مقطع) را انتخاب میکنم Joint بدنه قلاب را به عنوان ساپورت قبول نمیکند

سلام
مشکل در Multi-sections Surface.2 در نمودار درختی هست، در قسمت نوک قلاب کمان کوچک باید انتخاب شود، از این مرحله به بعد مجدد انجام دهید، یا Multi-sections ها را پاک کنید.
۱۳۹۱/۰۵/۰۱
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS