شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

نبودن برخی پنجره های محیط
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۶، 11:58:43
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: bp1987
آخرین ارسال: sina.shahhoseini
پاسخ 2
بازدید 2693

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
bp1987 آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 8
اعتبار: 0
سپاس ها 1
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال

با سلام خدمت اساتید محترم . من یک بار کتیا رو پاک کردم و مجدد نصب کردم . ولی هنگامی که وارد محیط اسمبل میشم پنجره های قیود و انتقال نیستند و نتونستم مجددا واردشون کنم . ممنون از راهنماییتون
۱۳۹۵/۱۲/۱۶
ارسال‌ها پاسخ
sina.shahhoseini آفلاین
Administrator

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 3
سپاس ها 11
سپاس شده 69 بار در 55 ارسال

RE: نبودن برخی پنجره های محیط
(۱۳۹۵/۱۲/۱۶)bp1987 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام خدمت اساتید محترم . من یک بار کتیا رو پاک کردم و مجدد نصب کردم . ولی هنگامی که وارد محیط اسمبل میشم پنجره های قیود و انتقال نیستند و نتونستم مجددا واردشون کنم . ممنون از راهنماییتون

سلام.
دوست عزیز ابتدا در نوار ابزار سمت راست محیط اسمبل راست کلیک کنید ( قسمت طوسی رنگ ) ...جعبه بزارهایی که تو محیط هستند و میتونید ببینیدشون تیک خورده هستند .شما جعبه ابزار constraint رو نگا کنید اگر تیک داشته باشه و همچنان نمیتونید پیداش کنید ..
دوباره همون نوار ابزار راست کلیک کنید و از گزینه های اخر customize رو انتخاب کنید ..
تو پنجره باز شده از سربرگ سوم toolbars ...گزینه restore position رو کلیک کنید ..تا همه جعبه ابزارها به حالت اول برگرده .
۱۳۹۵/۱۲/۱۶
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS