شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

سلام استاد معذرت میخواهم یک سوال داشتم واینکه باکشیدن یک مستطیل یا هر چیز دیگه ای نمی
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۵، 01:12:08
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: افشین یعقوبی
آخرین ارسال: sina.shahhoseini
پاسخ 2
بازدید 1685

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سلام استاد معذرت میخواهم یک سوال داشتم واینکه باکشیدن یک مستطیل یا هر چیز دیگه ای نمی
نویسنده پیام
افشین یعقوبی آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 1
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

سلام
سوالی دارم که ممنون میشم پاسخ بگیرم.یک دایره کشیدم به قطر۲۰ وقتی دابل کلیک میکنم برای تغییر قطر جواب نمیده.مشکل از زمانی شروع شد که از equivalentdimentionاز پنجره knowledge استفاده کردم والان هر تغییری را نمیتونم انجام بدم.از toolsoption_RESET هم جواب نگرفتم

۱۳۹۷/۰۲/۱۶
ارسال‌ها پاسخ
sina.shahhoseini آفلاین
Administrator

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 3
سپاس ها 11
سپاس شده 69 بار در 55 ارسال

RE: سلام استاد معذرت میخواهم یک سوال داشتم واینکه باکشیدن یک مستطیل یا هر چیز دیگه ای نمی
سلام اگر منظوروتون رو درست متوجه شده باشم ، به خاطر استفاده از ابزار equivalent dimensions اندازه هاتون به صورت تابع شده و هرکدوم جداگانه تغییر نمیکنن ... برای تغییر اندازه تمامی دایره ها میتونید رو اندازه دابل کلیک کنید و از کادری که باز میشه روی اندازه ( قطر) که کمرنگ و غیر قابل تغییر هست راست کلیک کنید و از قسمت formula ...edit رو بزنید و از پنجره باز شده اندازه رو تغییر بدید.
اگر هم فقط بخواید اندازه یکی از از دایره هاتون تغییر پیدا بکنه و غیر وابسته بشه باز راست کلیک کرده و از قسمت formula... deactivate/delete رو انتخاب کنید.
اگر مشکلتون حل نشد بی زحمت فایلتون رو ضمیمه کنید.
۱۳۹۷/۰۲/۱۷
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS