شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

ویژگی عکس ورودی در محیط Free Style
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۶، 00:05:25
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: gholampoor
آخرین ارسال: Novin
پاسخ 2
بازدید 3602

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
gholampoor آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 11
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

سلام
استاد اگه بخوام از یک قطعه برای طراحی تو محیط Free Style عکس بگیرم باید چه نکاتی رو در نظر بگیرم چون من غیر از هواپیما یک قطعه دیگه هم که خودم عکس گرفته بودم تو محیط Free Style طراحی کردم ولی اندازه ها فقط در یک جهت درست بود (فقط تو جهتی که یک شاخص برای اندازه قرار داده بودم) منظورم اینه که فاصله دوربین تا قطعه تو هر سه جهت باید یکی باشه یا اینکه نوع دوربین مهمه آخه من با گوشیم عکس گرفتم
ممنونم
۱۳۹۲/۰۲/۰۱
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: ویژگی عکس ورودی در محیط Free Style
(۱۳۹۲/۰۲/۰۱)gholampoor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
استاد اگه بخوام از یک قطعه برای طراحی تو محیط Free Style عکس بگیرم باید چه نکاتی رو در نظر بگیرم چون من غیر از هواپیما یک قطعه دیگه هم که خودم عکس گرفته بودم تو محیط Free Style طراحی کردم ولی اندازه ها فقط در یک جهت درست بود (فقط تو جهتی که یک شاخص برای اندازه قرار داده بودم) منظورم اینه که فاصله دوربین تا قطعه تو هر سه جهت باید یکی باشه یا اینکه نوع دوربین مهمه آخه من با گوشیم عکس گرفتم
ممنونم

نه فاصله از قطعه مهم نیست، چون با هر فاصله ای از قطعه شما می توانید، عکس را پس از ورود نسبت به نمای دیگر تنظیم نمایید.
نوع دوربین اهیمت دارد، بهتر است از دوربین هایی که عکس پارالل تهیه می کنند استفاده کنید، مثل اسکنر معمولی، دوربین های معمولی عکس را پرسپکتیو می گیرند، البته با کمی سعی بیشتر از همان عکس هم می توان مدل را ترسیم کرد، مهم ترین فاکتور تنظیم اولیه است. اول نمایی که معیار در آن وجود دارد را تنظیم نمایید سپس نمای جدید را با نمای قبلی تنظیم نمایید.
۱۳۹۲/۰۲/۰۱
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS