شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

GSD
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۶، 14:14:21
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: amirse7en
آخرین ارسال: Novin
پاسخ 4
بازدید 5603

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GSD
نویسنده پیام
amirse7en آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 4
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

GSD
سلام؛ وقتتون بخیر
استاد نوین اگر ممکنه یک کتاب آموزشی کامل برای محیط GSD به من معرفی کنید و همچنین برای محیط ماشین کاری CNC.
و چطور می تونم help کتیا رو تهیه کنم؟
help کتیا برای هر ریلیز و ورژن فرق میکند؟
ممنونم.
۱۳۹۱/۰۵/۱۹
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: GSD
(۱۳۹۱/۰۵/۱۹)amirse7en نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام؛ وقتتون بخیر
استاد نوین اگر ممکنه یک کتاب آموزشی کامل برای محیط GSD به من معرفی کنید و همچنین برای محیط ماشین کاری CNC.
و چطور می تونم help کتیا رو تهیه کنم؟
help کتیا برای هر ریلیز و ورژن فرق میکند؟
ممنونم.

سلام
کتابی که من نوشتم درخصوص محیط GSD و محیط های ابرنقاط می باشد، با تمرین به شما کمک می کند تا این محیط نرم افزار کتیا را یادبگیرید، ولی کامل نیست. چون ریزه کاری و جزئیات فرآوان است. در حال حاضر هیچ یک از کتاب های موجود در بازار درخصوص این محیط کامل نیستند.
در این کتاب نرم افزار و Help کامل نرم افزار موجود است.
Help نرم افزار در تمامی ریلیزها قابل استفاده است. تغییر بله ولی خیلی مختصر است.
۱۳۹۱/۰۵/۱۹
ارسال‌ها پاسخ
amirse7en آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 4
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

استاد متاسفانه من اسم کامل شما رو نمیدونم اگه ممکنه اسم شریفتون رو به بنده بفرمایید و در ضمن اسم کتاب خودتون و انتشاراتی که به چاپ رسیده برام بنویسید.
استاد به غیر از کتاب خودتون کدوم کتاب رو به نظر خودتون کامل تر و بهتر توضیح داده شده از دیگر کتاب های محیط GSD میدونید. لطفا معرفی کنید؟
تشکر.
۱۳۹۱/۰۵/۲۱
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

(۱۳۹۱/۰۵/۲۱)amirse7en نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
استاد متاسفانه من اسم کامل شما رو نمیدونم اگه ممکنه اسم شریفتون رو به بنده بفرمایید و در ضمن اسم کتاب خودتون و انتشاراتی که به چاپ رسیده برام بنویسید.
استاد به غیر از کتاب خودتون کدوم کتاب رو به نظر خودتون کامل تر و بهتر توضیح داده شده از دیگر کتاب های محیط GSD میدونید. لطفا معرفی کنید؟
تشکر.

این صفحه را مطالعه فرمائید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۱۳۹۱/۰۵/۲۱
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS