شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

کتیا و اتوکد
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۶، 03:37:42
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: hamedsharifi
آخرین ارسال: navid A
پاسخ 2
بازدید 1727

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کتیا و اتوکد
نویسنده پیام
hamedsharifi آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 2
اعتبار: 0
سپاس ها 4
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال

کتیا و اتوکد
حکایت مسئله ی پیش اومده از این قراره که ما فایلارو از سه بعدی می بریم تو درفتینگ نقشه میگیریم ازش،برای واتر جت یه ورق بود و ابعاد برش رو داده بودم فایلهایی که تو خود کتیا تو محیط درفتینگ وارد کرده بودم بر فرض یه مستطیل خطوط مستطیل از هم جدا می شدن و هم کتیا هم اتو کد مستطیل رو حاصل ترکیب چهار تا خط جدا از هم می دونست،و این از نظر مهندس اونجا احتمال خطا ایجاد می کرد.
تو اتو کد دستوری به اسم پی لاین هست که خطوط رو انتخاب می کردی گزینه ی پی لاین رو می زدی اون چهار تا خط جدا رو به یک خم بسته (مستطیل یک پارچه) تبدیل می کرد
مثلا دایره های سوراخ ها رو دوتا نیم کره نشون می داد که راحت تو نقشه از هم جدا می شدن. با دستور پی لاین تو اتوکد تبدیل به یه دایره ی یکپارچه می شد
حتمااا باید تو کتیا راه حل داشته باشه
یکی از احتمالاتم این بود که شاید چون فایلها رو با فرمت STP ذخیره کرده بودم اینجوری شده از فرمت STP نقشه گرفته بودم الان از یه فایل پارت به فرمت CATIA partنقشه گرفتم بازم جدان از هم.
خواستم ببینم کسی برای این موضوع راه حلی داره؟ آیا دستوری مشابه پی لاین در کتیا هم هست؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۷/۰۵/۱۰، توسط hamedsharifi.)
۱۳۹۷/۰۵/۱۰
ارسال‌ها پاسخ
navid A آفلاین
نوید آخوندی برزی

موضوع‌ها: 4
اعتبار: 10
سپاس ها 8
سپاس شده 298 بار در 236 ارسال

RE: کتیا و اتوکد
سلام
تو خود نرم افزار کتیا تو محیط draft هم جدا از هم بودن یا وقتی میبرید تو اتوکد جدا میشن چون تو درفت خط و دایره رو میشناسه یعنی مستطیل رو چهارتا خط میکنه ولی دایره ، دایره میمونه که البته تاثیری نداره یعنی نرم افزار واتر جت یا لیزر خودش خطوط پیوسته رو یه المان در نظر میگیره و وقت برش انتهای هر ضلع مستطیل استوپ نمیکنه؟
با چه فرمتی خروجی میگیرد dwg یا dxf ؟
واتر جت شما نرم افزارش چیه و چه فرمتی رو میخونه (معمولا dxf هستش) ؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۷/۰۵/۱۰، توسط navid A.)
۱۳۹۷/۰۵/۱۰
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS