(۱۳۹۲/۰۳/۲۶)Faraz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهندس توی این قایق من نه thickness میتونم بدم نه close surface
Close Surface خب حتما باید سطح بسته باشد یعنی بخش باز وجود نداشته باشد، در Thick Surface هم می توانید گزینه More را فعال کرده در قسمت Deviation گزینه Auto یا Manual را انتخاب کنید. یکش که ساده تر بود سطح بهتری(تمیز تری) را ترسیم کردید.
(۱۳۹۲/۰۳/۲۷)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۲/۰۳/۲۶)Faraz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهندس توی این قایق من نه thickness میتونم بدم نه close surface
Close Surface خب حتما باید سطح بسته باشد یعنی بخش باز وجود نداشته باشد، در Thick Surface هم می توانید گزینه More را فعال کرده در قسمت Deviation گزینه Auto یا Manual را انتخاب کنید. یکش که ساده تر بود سطح بهتری(تمیز تری) را ترسیم کردید.
مهندس من چندتا صفحه ایجاد میکنم بعد همه را با هم trim میکنم نمیدونم چرا میگه سطح بازه! در حالت کلی هم فکر میکنم زیر قایق باید حالت v داشته باشه
یه سری به این لینک ها بزنید، فایل ها رو دانلود کنید ... فکر کنید فایل مش هست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.