شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

فلاکت در قایق
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۵/۲۱، 00:54:20
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Faraz
آخرین ارسال: Novin
پاسخ 4
بازدید 4272

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فلاکت در قایق
نویسنده پیام
Faraz آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 8
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

فلاکت در قایق
مهندس توی این قایق من نه thickness میتونم بدم نه close surface

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   boat.rar (اندازه: 687.38 KB / تعداد دفعات دریافت: 25)

Impossible is Nothing
۱۳۹۲/۰۳/۲۶
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: فلاکت در قایق
(۱۳۹۲/۰۳/۲۶)Faraz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Close Surface خب حتما باید سطح بسته باشد یعنی بخش باز وجود نداشته باشد، در Thick Surface هم می توانید گزینه More را فعال کرده در قسمت Deviation گزینه Auto یا Manual را انتخاب کنید. یکش که ساده تر بود سطح بهتری(تمیز تری) را ترسیم کردید.
۱۳۹۲/۰۳/۲۷
ارسال‌ها پاسخ
Faraz آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 8
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

(۱۳۹۲/۰۳/۲۷)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۲/۰۳/۲۶)Faraz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Close Surface خب حتما باید سطح بسته باشد یعنی بخش باز وجود نداشته باشد، در Thick Surface هم می توانید گزینه More را فعال کرده در قسمت Deviation گزینه Auto یا Manual را انتخاب کنید. یکش که ساده تر بود سطح بهتری(تمیز تری) را ترسیم کردید.

مهندس من چندتا صفحه ایجاد میکنم بعد همه را با هم trim میکنم نمیدونم چرا میگه سطح بازه! در حالت کلی هم فکر میکنم زیر قایق باید حالت v داشته باشه

Impossible is Nothing
۱۳۹۲/۰۳/۲۷
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

یه سری به این لینک ها بزنید، فایل ها رو دانلود کنید ... فکر کنید فایل مش هست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخش پایین رو با Multi Sections باید ترسیم کنید.
۱۳۹۲/۰۳/۲۷
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS