شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

شروع در رسم
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۰۸، 09:53:54
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: تنهاترین
آخرین ارسال: Faraz
پاسخ 3
بازدید 3819

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شروع در رسم
نویسنده پیام
تنهاترین آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 1
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

شروع در رسم
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
1:من تازه شروع به کار با نرم افزار کتیا کردم و در منطقه محروم زندگی میکنم و کسی هم نیست که رفع اشکال کنم
میخواستم بدونم برای شروع طراحی در کتیا به نظر شما از کدوم یک از قسمت های درخت طراحی شروع کنم در کتاب بعضی از رسم ها را از xz بعضی xy بعضی yz رسم کرده به نظر شما من از کدوم شروع کنم میشه منو راهنمایی کنید؟

2:در بعضی مواقع که رسم تموم میشه وارد محیط پارت دیزاین میشم برای اینکه از پد pad استفاده کنم هی ارور میده نمیذاره که من سه بعدیش کنم مشکل از کجاست منو راهنمایی کنید ممنون میشم
۱۳۹۲/۰۵/۱۸
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: شروع در رسم
(۱۳۹۲/۰۵/۱۸)تنهاترین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
1:من تازه شروع به کار با نرم افزار کتیا کردم و در منطقه محروم زندگی میکنم و کسی هم نیست که رفع اشکال کنم
میخواستم بدونم برای شروع طراحی در کتیا به نظر شما از کدوم یک از قسمت های درخت طراحی شروع کنم در کتاب بعضی از رسم ها را از xz بعضی xy بعضی yz رسم کرده به نظر شما من از کدوم شروع کنم میشه منو راهنمایی کنید؟

2:در بعضی مواقع که رسم تموم میشه وارد محیط پارت دیزاین میشم برای اینکه از پد pad استفاده کنم هی ارور میده نمیذاره که من سه بعدیش کنم مشکل از کجاست منو راهنمایی کنید ممنون میشم

بسته به نقشه کاری صفحات را انتخاب نمایید، دقت فرمایید صفحاتی را انتخاب کنید که پس ایجاد شکل سه بعدی با ابزار Isometric View در جعبه ابزار View شکل مناسبی از حجم ترسیمی دیده شود.
قبل از ورود به محیط Part Design برای بررسی اشکالات در Sketch با ابزار Sketch Analysis از منوی Tools ایرادات Sketch را بررسی نمایید.
۱۳۹۲/۰۵/۱۸
ارسال‌ها پاسخ
Faraz آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 8
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

RE: شروع در رسم
(۱۳۹۲/۰۵/۱۸)Novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۲/۰۵/۱۸)تنهاترین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسته به نقشه کاری صفحات را انتخاب نمایید، دقت فرمایید صفحاتی را انتخاب کنید که پس ایجاد شکل سه بعدی با ابزار Isometric View در جعبه ابزار View شکل مناسبی از حجم ترسیمی دیده شود.
قبل از ورود به محیط Part Design برای بررسی اشکالات در Sketch با ابزار Sketch Analysis از منوی Tools ایرادات Sketch را بررسی نمایید.

اگر چنانچه زمان استفاده از ابزار pad یا pocket مشاهده کردید که خطوط ترسیمی حالت خط چین میشوند معمولا به دلیل باز بودن شکل ترسیمی است

Impossible is Nothing
۱۳۹۲/۰۵/۲۰
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS