شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

prozhe
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۰۲، 01:33:35
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: izadi
آخرین ارسال: Milad_S
پاسخ 4
بازدید 4016

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
prozhe
نویسنده پیام
izadi آفلاین
Member

موضوع‌ها: 41
اعتبار: 1
سپاس ها 30
سپاس شده 24 بار در 20 ارسال

prozhe
سلام مهندس نوین عزیز عید رو صمیمانه بهتون تبریک میگم و ارزوی بهترین ها رو براتون دارم Heart
در خصوص طراحی یه لیوان کریستال ازتون کمک می خواستم میشه بفرمایید چه طوری می تونم لیوان ضمیمه شده رو مدل کنم ممنون میشم

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

Catia is a infinite world
۱۳۹۳/۰۵/۰۷
ارسال‌ها پاسخ
Milad_S آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 3
اعتبار: 5
سپاس ها 4
سپاس شده 14 بار در 10 ارسال

RE: prozhe
سلام دوست عزیز.
شما از مهندس کمک خواستین منتها من جسارت کردم جواب دادم بلکه کمکی بشه برای مدل کردن این قطعه.
در مرحله ی اول بهتره تو محیط sketch سعی در کشیدن بدنه ی اصلی بکنید به صورتی که با Revolve کردن sketch تحت زاویه 360 درجه بدنه ی اصلی ایجاد بشه ... برای ایجاد مقاطع لوزی (مربع) شکل قسمت پایین بهتره با ایجاد کردن plane , مقطع موجود رو در محیط sketch ایجاد کنید و با استفاده از دستور project اونرو تصویر کنید و سپس project رو با Revolve از پیش ایجاد شده Split کنید و Split حاصل رو هر ضلعش رو Extract کرده و Extract موجود رو با دستور (sweep (with a Reference element ایجاد کرده (برای هر 4 ضلع Extract شده) و در نهایت هر 4 تا sweep رو با هم split کرده و آنرا به تعداد موجود در عکس circular pattern کرده. از همین روش برای مقاطع دیگر هم میتونید استفاده کنید.
در مرحله ی بعد باید sketch دیگری برای قسمت داخلی بدنه اصلی ایجاد کنید , به صورت بالا (با دستور Revolve تحت زاویه 360 درجه) , لبه های بالای بدنه اصلی رو هم با دستور Blend بهم برسونید و در آخر Fillet های مربوطه را اعمال کنید.
در صورتی که توضیحات کامل نبود بگید تا مدلی شبیه به این عکس را مدل کرده و فایل CAD را برایتان ضمیمه کنم.
۱۳۹۳/۰۵/۰۸
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط Novin
izadi آفلاین
Member

موضوع‌ها: 41
اعتبار: 1
سپاس ها 30
سپاس شده 24 بار در 20 ارسال

با سلام خدمت شما دوست عزیز و گرامی
با تشکر از حسن توجه و پاسختون اگر لطف بکنید یک فایل مشابه پیوست کنید تا روند طراحی رو بهتر ببینم ازتون ممنون میشم

Catia is a infinite world
۱۳۹۳/۰۵/۰۸
ارسال‌ها پاسخ
Milad_S آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 3
اعتبار: 5
سپاس ها 4
سپاس شده 14 بار در 10 ارسال

خواهش میکنم.
این لیوان هم مشابه لیوان مورد نظر شماست البته تا حدودی ... روند طراحی رو از درخت طراحی دنبال کنید تا روش مدل کردن اینجور کریستال ها دستتون بیاد.
باز اگه سوالی بود در خدمتم.

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   FENJAN.rar (اندازه: 730.56 KB / تعداد دفعات دریافت: 24)
۱۳۹۳/۰۵/۰۹
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط izadi ، Novin

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS