شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

part
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۲۳، 15:58:30
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: s.omidi
آخرین ارسال: s.omidi
پاسخ 3
بازدید 2706

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
part
نویسنده پیام
s.omidi آفلاین
Member

موضوع‌ها: 33
اعتبار: 0
سپاس ها 14
سپاس شده 4 بار در 4 ارسال

part
با سلام و عرض خسته نباشید
من یه پروفیل دارم با ابعاد 80x80 ، که میخوام با یه مقیاس اونو به 60x60 تبدیل کنم، چطور میتونم این کارو انجام بدم، اگر امکان این تغییر مقیاس هست، در محیط اسکچ انجام میشه یا پارت؟؟ مقدار مقیاس برای تبدیل 80 به 60 چند میشه؟؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
۱۳۹۵/۰۵/۰۵
ارسال‌ها پاسخ
sina.shahhoseini آفلاین
Administrator

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 3
سپاس ها 11
سپاس شده 69 بار در 55 ارسال

RE: part
(۱۳۹۵/۰۵/۰۵)s.omidi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام و عرض خسته نباشید
من یه پروفیل دارم با ابعاد 80x80 ، که میخوام با یه مقیاس اونو به 60x60 تبدیل کنم، چطور میتونم این کارو انجام بدم، اگر امکان این تغییر مقیاس هست، در محیط اسکچ انجام میشه یا پارت؟؟ مقدار مقیاس برای تبدیل 80 به 60 چند میشه؟؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
اگر بخواین تو محیط اسکچ طرحتون رو مقیاسش رو عوض کنید مطابق عکس زیر با استفاده از ابزار scale از جعبه ابزار operation...می تونید مثلا به عددی که گفتید برا تبدیل 80 به 60 ...تو قسمت value 6/8 رو تایپ کنید.
یا اگر تو محیط پارت میخواید انجام بدید ..می تونید از دو تا ابزار scaling , affenity استفاده بکنید ..که scaling با انتخاب کردن ی وجه یا یه قسمت از قطعه در یک راستا اعمال میکنه تغییر مقیاس رو ..ولی در affinity در سه جهت هم میتونید نسبت تغییر یا همون مقیاس رو تعیین کنید که فکر کنم همون چیزیه که شما می خواهید...مثلا در راستای X هم 6/8 و هم درراستای y هم 6/8 رو اگر وارد کنید میشه همین چیزی که فکر کنم مد نظرتون هست...

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵/۰۵/۰۵، توسط sina.shahhoseini.)
۱۳۹۵/۰۵/۰۵
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط s.omidi
s.omidi آفلاین
Member

موضوع‌ها: 33
اعتبار: 0
سپاس ها 14
سپاس شده 4 بار در 4 ارسال

RE: part
سپاس گزارم از پاسختون، خیلی لطف کردید.

موفق باشید
۱۳۹۵/۰۵/۰۶
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط sina.shahhoseini

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS