| assembly زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۹/۱۷، 21:10:31 |
||||||||
|
|
|
assembly
|
|
| نویسنده | پیام |
s.omidi
Member ![]() ![]() ![]() ارسالها: 75 موضوعها: 33 تاریخ عضویت: ۱۱-۰۳-۱۳۹۴ اعتبار: 0 سپاس ها 14
سپاس شده 4 بار در 4 ارسال |
|
||
| ۱۳۹۵/۰۴/۱۹ |
|
Alihafezikia
علی حافظی کیا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسالها: 539 موضوعها: 0 تاریخ عضویت: ۱۰-۰۷-۱۳۹۱ اعتبار: 20 سپاس ها 7
سپاس شده 193 بار در 168 ارسال |
|
||
| ۱۳۹۵/۰۴/۲۰ |
|
|
s.omidi
Member ![]() ![]() ![]() ارسالها: 75 موضوعها: 33 تاریخ عضویت: ۱۱-۰۳-۱۳۹۴ اعتبار: 0 سپاس ها 14
|
||
| ۱۳۹۵/۰۴/۲۱ |
|
s.omidi
|
||
| ۱۳۹۵/۰۴/۲۱ |
|
Hooman.Ladan
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسالها: 129 موضوعها: 0 تاریخ عضویت: ۱۱-۰۳-۱۳۹۲ اعتبار: 15 سپاس ها 7
سپاس شده 95 بار در 83 ارسال |
|
||
| ۱۳۹۵/۰۴/۲۲ |
|
s.omidi
|
||
| ۱۳۹۵/۰۴/۲۳ |
|
Hooman.Ladan
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسالها: 129 موضوعها: 0 تاریخ عضویت: ۱۱-۰۳-۱۳۹۲ اعتبار: 15 سپاس ها 7
سپاس شده 95 بار در 83 ارسال |
|
||
| ۱۳۹۵/۰۴/۲۳ |
|
s.omidi
|
||
| ۱۳۹۵/۰۴/۳۰ |
|
navid A
نوید آخوندی برزی ![]() ![]() ![]() ![]() ارسالها: 503 موضوعها: 4 تاریخ عضویت: ۱۰-۰۵-۱۳۹۳ اعتبار: 10 سپاس ها 8
سپاس شده 298 بار در 236 ارسال |
|
||
| ۱۳۹۵/۰۵/۱۰ |
|
|
|

مشاهدهی نسخهی قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

ممکنه به خاطر ورزن کتیام باشه CATIA P3 V5R21
بله درست میگید هست، من همین گزینه رو کلیک کردم ولی مجموعه ام یک پارچه نشد و به راحتی میشد که قطعاتو جدا کرد و قطعات داخلیو دید. برای من خیلی مهمه که قطعات داخلی مشخص نشه.