شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

کپی اسکچ
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۰۳، 17:51:16
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ehsan.armoudli
آخرین ارسال: navid A
پاسخ 3
بازدید 2817

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کپی اسکچ
نویسنده پیام
ehsan.armoudli آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 2
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

کپی اسکچ
با سلام.مشکلی در یک فایل پروداکت پیش اومده و من میخوام اسکچایی رو که در اون پروداکت کشیدم به یک فایل پروداکت جدید منتقل کنم چون کشیدن اسکچ ها زمان زیادی میبره.اسکچ رو تو پروداکت جدید کپی میکنم ولی ارور اکسس میده ولی خود اسکچ رو داخل اسکچر باز میکنه و وقتی از اسکچر خارج میشم اسکچ هم ناپدید میشه.میخواستم بدونم راهی برای انتقال اسکچ از یک پروداکت به پروداکت دیگه وجود داره؟
۱۳۹۵/۰۵/۱۲
ارسال‌ها پاسخ
Alihafezikia آفلاین
علی حافظی کیا

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 20
سپاس ها 7
سپاس شده 193 بار در 168 ارسال

RE: کپی اسکچ
سلام

میتونید بعد از کپی کردن اسکچتون از نمودار درختی ، آن را بر روی سرشاخه دیگری با استفاده از Paste Special به حالت Break link یا As resault در آوردید.

اگر نتونیستید فایلتونو بذارید اینجا.

...We all have a UNIQUE ROLE in the world...Find and do it with your high performance
۱۳۹۵/۰۵/۱۲
ارسال‌ها پاسخ
navid A آفلاین
نوید آخوندی برزی

موضوع‌ها: 4
اعتبار: 10
سپاس ها 8
سپاس شده 298 بار در 236 ارسال

RE: کپی اسکچ
اصولا برای کپی کردن اسکچ ها بین product ها مشکلی نیست و لازم نیست از past special استفاده بشه و با همون past به تنهایی میشه منتقل کرد ولی اگر بتونید فایلتون رو بفرستید شاید بتونیم بهتر بهتون کمک کنیم .BlushSmile
۱۳۹۵/۰۵/۱۸
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS