شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

پرسش و پاسخ در زمینه محیط Generative Shape Design
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۰۴، 00:33:35
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: admin
آخرین ارسال: Novin
پاسخ 85
بازدید 140372

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
admin آفلاین
Administrator

موضوع‌ها: 34
اعتبار: 1
سپاس ها 1
سپاس شده 31 بار در 13 ارسال

سئوالات خود را در خصوص این محیط از نرم افزار کتیا در این صفحه مطرح کنید
۱۳۹۰/۰۸/۱۵
ارسال‌ها پاسخ
صفحه 3 (آنچه در بالا آمده است، نخستین ارسال این موضوع می باشد)
shahbaazi آفلاین
Member

موضوع‌ها: 25
اعتبار: 5
سپاس ها 5
سپاس شده 15 بار در 13 ارسال

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Generative Shape Design
سلام
چيزى مثل
smoothcurveبراى سطح هم وجود داره؟
۱۳۹۱/۰۲/۱۶
ارسال‌ها پاسخ
MHD1982 آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

(۱۳۹۱/۰۲/۱۴)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۱/۰۲/۱۴)MHD1982 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام
من یک FOG LOW مینویسم ولی پس از OK کردن آن را در درخت طراحی نمیبینم لطفا بگویید مشکل کجاست

در پنجره Tools>>Options از سرشاخه Infrastructure شاخه Part Infrastructure سربرگ Display گزینه های Parameters و Relations را فعال نمائید.

باتشکر مشکل حل شد
۱۳۹۱/۰۲/۱۶
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

(۱۳۹۱/۰۲/۱۶)shahbaazi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
چيزى مثل
smoothcurveبراى سطح هم وجود داره؟

درمحیط FreeStyle می توانید همچین کاری با Control Point یا ابزار های دیگر انجام دهید. امتحان کنید. از فصل 9 و 10 کتاب کمک بگیرید.
۱۳۹۱/۰۲/۱۶
ارسال‌ها پاسخ
shahbaazi آفلاین
Member

موضوع‌ها: 25
سپاس ها 5
سپاس شده 15 بار در 13 ارسال

استاد خیلی خیلی ممنون
۱۳۹۱/۰۲/۱۷
ارسال‌ها پاسخ
hgh118 آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

سلام

من قصد دارم پوسته ی گیربکس پراید را توی کتیا مدل کنم! کسی کمکی چیزی از دستش برمیاد؟! یه کم سخته! خواستم ببینم تا حالا کسی چنین کاری کرده؟ و اینکه کدوم محیط ها بهتره برای این کار؟ FreeStyle یا Generative shape design یا جایی دیگه؟ لطفا اگه کسی در این مورد کمکی از دستش برمیاد دریغ نکنه خیلی برام مهمه.

ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

(۱۳۹۱/۰۳/۲۶)hgh118 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام

من قصد دارم پوسته ی گیربکس پراید را توی کتیا مدل کنم! کسی کمکی چیزی از دستش برمیاد؟! یه کم سخته! خواستم ببینم تا حالا کسی چنین کاری کرده؟ و اینکه کدوم محیط ها بهتره برای این کار؟ FreeStyle یا Generative shape design یا جایی دیگه؟ لطفا اگه کسی در این مورد کمکی از دستش برمیاد دریغ نکنه خیلی برام مهمه.

شما باید ابتدا براساس اطلاعات اولیه خود از پوسته گیربکس، که ممکن نقشه گیربکس باشد یا فایل اپتیک شده آن، وارد یکی از محیط های طراحی در نرم افزار کتیا شوید.
اگر فایل اپتیک بود از Digitized Shape Editor باید شروع کنید نهایتا از Generative Shape Design هم استفاده نمائید
اگر فایل نقشه گیربکس داشته باشید، با Part Design شروع می کنیم با Generative Shape Design ادامه می دهیم
معمولا از FreeStyle برای ترسیم همچین مدل های استفاده نمی شود، بیشتر از FreeStyle در مهندسی مستقیم استفاده می شود زیرا سطوح FreeStyle غیر پارامتریک می باشد و کنترل ابعادی آن نسبتا پیچیده تر می باشد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱/۰۳/۲۶، توسط Novin.)
۱۳۹۱/۰۳/۲۶
ارسال‌ها پاسخ
hgh118 آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

سلام
تشکر از لطفتون جناب novin ، البته مدل بنده زیاد دقت نیاز نداره و صرفاً برای ابعاد کلی به مدل اون نیاز دارم (برای نوعی جانمایی) و چونکه نتونستم از جایی نقشه مهندسی گیربکس رو پیدا کنم و فایل اپتیک اون رو هم فکر نمی کنم بشه از جایی تهیه کرد، از اون عکس گرفتم تا بدم به کتیا و توی محیط FreeStyle , Generative Shape Design مدلسازی کنم. اما در این زمینه تجربه ای ندارم و فقط با استفاده از کتاب "مهندسی معکوس با کتیا" می خوام این کارو انجام بدم، در صورتی که در این مورد تجربه ای دارید ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید...
۱۳۹۱/۰۳/۲۸
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

(۱۳۹۱/۰۳/۲۸)hgh118 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
تشکر از لطفتون جناب novin ، البته مدل بنده زیاد دقت نیاز نداره و صرفاً برای ابعاد کلی به مدل اون نیاز دارم (برای نوعی جانمایی) و چونکه نتونستم از جایی نقشه مهندسی گیربکس رو پیدا کنم و فایل اپتیک اون رو هم فکر نمی کنم بشه از جایی تهیه کرد، از اون عکس گرفتم تا بدم به کتیا و توی محیط FreeStyle , Generative Shape Design مدلسازی کنم. اما در این زمینه تجربه ای ندارم و فقط با استفاده از کتاب "مهندسی معکوس با کتیا" می خوام این کارو انجام بدم، در صورتی که در این مورد تجربه ای دارید ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید...

شما باید نماهای مدل خود با کیفیت مناسب عکس برداری شده، مطابق با روش کتاب یا به کمک از محیط Sketch Tracer که از روش موجود در کتاب ساده تر می باشد، نما های مختلف، فکر کنم برای پوسته گیربکس 6 نما مورد نیاز باشد، باید استفاده و با دقت تنظیم نمائید، تنظیم کردن نما در دقت طراحی شما تاثیر فراوانی دارد. به نوعی الگوی طراحی خود کنید.
۱۳۹۱/۰۳/۲۹
ارسال‌ها پاسخ
AFROUZ.E آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

سلام به همگی. ممنون می شم پاسخ این سوال ها رو بهم بدین.

1. در فرمان point نوع on surface، می توان فاصله را یا coarse یا fine تعریف کرد. اگر coarse باشد euclidean حساب می شود و اگر fine باشد geodesic. برای من همیشه یک علامت g (یعنی geodesic) روی عدد قرار می گیره وهیچ تفاوتی در مکان نقطه (با distance یکسان) نمی بینم. برای شما هم این طور هست؟ آیا این یک باگ نرم افزاری هست؟
2. همان جور که از عکس ها معلوم هست، هم در حالت fine و هم در حالت coarse از مکانی که کلیک شده، با خط چین آبی رنگ روی direction یک نقطه تعریف شده. راستای اون خط چین چگونه تعیین می شه؟ (دیده ام که همیشه عمود بر direction نیست)
[تصویر:  Point_1.png]
[تصویر:  Point_2.png]

3. اصولاً با دستور variable offset هم می توان سطح offset کرد و هم curve. ولی من هر موقع که curve انتخاب می کنم گزینه preview و okبه هیچ وجه روشن نمی شن. من تا حالا نتونستم منحنی یا لبه یا خط رو با این دستور آفست کنم و نمی دونم چه موردی رو رعایت نمی کنم.
4. در دستور sweep نوع line، زیرنوع with draft direction، تفاوت محاسبه ی square و cone به طور کامل چیست؟ (فقط ازلحاظ spine فرق می کنند؟)
5. گزینه planar boundary only در دستور fill چی کار می کنه؟
6. وقتی که با دستور shape fillet یک فیله tritangent می زنیم، مقطع دایره در کدام صفحه ایجاد می شود؟ یک spine خاص که در صفحات عمود بر اون، مقطع های دایره ای روشون به وجود بیاند، وجود داره اصلاً؟ روشون به وجود بیاند، وجود داره اصلاً؟
۱۳۹۱/۰۴/۱۲
ارسال‌ها پاسخ
Milad_S آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 3
سپاس ها 4
سپاس شده 14 بار در 10 ارسال

(۱۳۹۱/۰۴/۱۲)AFROUZ.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام به همگی. ممنون می شم پاسخ این سوال ها رو بهم بدین.

1. در فرمان point نوع on surface، می توان فاصله را یا coarse یا fine تعریف کرد. اگر coarse باشد euclidean حساب می شود و اگر fine باشد geodesic. برای من همیشه یک علامت g (یعنی geodesic) روی عدد قرار می گیره وهیچ تفاوتی در مکان نقطه (با distance یکسان) نمی بینم. برای شما هم این طور هست؟ آیا این یک باگ نرم افزاری هست؟
2. همان جور که از عکس ها معلوم هست، هم در حالت fine و هم در حالت coarse از مکانی که کلیک شده، با خط چین آبی رنگ روی direction یک نقطه تعریف شده. راستای اون خط چین چگونه تعیین می شه؟ (دیده ام که همیشه عمود بر direction نیست)
[تصویر:  Point_1.png]
[تصویر:  Point_2.png]

3. اصولاً با دستور variable offset هم می توان سطح offset کرد و هم curve. ولی من هر موقع که curve انتخاب می کنم گزینه preview و okبه هیچ وجه روشن نمی شن. من تا حالا نتونستم منحنی یا لبه یا خط رو با این دستور آفست کنم و نمی دونم چه موردی رو رعایت نمی کنم.
4. در دستور sweep نوع line، زیرنوع with draft direction، تفاوت محاسبه ی square و cone به طور کامل چیست؟ (فقط ازلحاظ spine فرق می کنند؟)
5. گزینه planar boundary only در دستور fill چی کار می کنه؟
6. وقتی که با دستور shape fillet یک فیله tritangent می زنیم، مقطع دایره در کدام صفحه ایجاد می شود؟ یک spine خاص که در صفحات عمود بر اون، مقطع های دایره ای روشون به وجود بیاند، وجود داره اصلاً؟ روشون به وجود بیاند، وجود داره اصلاً؟
دوست عزیز من فقط جواب سوالاتی که می دونم بهت میدم:
سوال 3) تا جایی که من می دونم بت این دستور فقط میشه سطح رو افست کرد و برای منحنی بهتره از دستور 3D curve offset استفاده کنید.
سوال 4) با روشن بودن Square اگر خطوط Draft با هم تداخل داشته باشن از تداخل پرهیز میشه و نکته ای که باید بهش توجه کنی اینه که زوایا و فرم از حالت تعریف شده خارج میشن و به دنبال ایجاد سطحی نزدیک به حالت تعریف شده هستیم.
با روشن بودن cone زوایا دقیقا به صورت تعریف شده ظاهر میشن و اگر تداخلی وجود داشته باشه ظاهر میشه.
سوال 5) در صورتی که فقط یک موضوع انتخاب کرده باشیم مثلا یک دایره, با فعال کردن این پارامتر اطمینان پیدا میکنیم که ایم موضوع کاملا به یک صفحه ی تخت منطبق است. در صورتی که این پارامتر خاموش باشه هم مرز دوبعدی و هم مرز سه بعدی میتونی انتخاب کنی.
در ضمن متوجه سوال 6 نشدم.
۱۳۹۱/۰۴/۲۲
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS