شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

تفاوت نرم افزار CATIA با SolidWorks
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۰۸، 15:23:17
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: پارمیدا
آخرین ارسال: Novin
پاسخ 4
بازدید 19326

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
پارمیدا آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 1
اعتبار: 0
سپاس ها 1
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

سلام
از مهندسین محترم سوالی در خصوص تفاوت دو نرم افزار کتیا و سالیدورک داشتم چون موضوع تحقیق دانشگاهی بنده است.
براساس بررسی هایی که من انجام دادم هر دوی این نرم افزار ها مخصوص طراحی سه بعدی می باشند. این دو نرم افزار را نصب کردم و یک سری مدل هایی که با هر کدام ترسیم شده است باز کردم تفاوتی بین این دو نرم افزار نمی بینم حتی کارایی این دو نرم افزار هم خیلی شبیه به هم هست.
البته بنده مرجعی مانند سایت شما در خصوص نرم افزار سالیدورک و حتی نرم افزار های دیگر تابحال ندیده بودم که بدین شکل جامع به یک نرم افزار بصورت تخصصی پرداخته باشند و بسیار جای تشکر و قدردانی دارد به همین خاطر این موضوع را در سایت شما مطرح کردم امید دارم بنده را راهنمایی فرمایید.
با تشکر.
۱۳۹۲/۰۶/۱۹
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: تفاوت نرم افزار CATIA با SolidWorks
تفاوت نرم افزار CATIA با Solidworks بیشتر در قابلیت هاست.
هر دوی این نرم افزار ها برای شرکت دسو سیستم فرانسه می باشند هدف اصلی این شرکت برای ارائه دو محصول با قابلیت های مشابه برای بدست آوردن سهم بیشتر در بازار نرم افزار های مدلینگ در جهان می باشد. اولین محصول نرم افزاری شرکت دسو نرم افزار کتیا می باشد این نرم افزار به دلیل قابلیت های گسترده به عنوان یکی از گران قیمت ترین نرم افزارهای جهان محسوب می شود که بیشتر شرکت های بزرگ برای یکپارچگی کاری خود در زمینه طراحی در حال حاضر از کتیا به عنوان نرم افزار اصلی استفاده می کنند مثل شرکت Boeing، AIRBUS، BMW و ...
شرکت دسو برای بدست آوردن بازار شرکت های کوچک که توان مالی خرید نرم افزار کتیا را ندارند در سال 1997 شرکت سازنده نرم افزار Solidworks را خریداری کرده و آن را به قیمتی پایین تر وارد بازار جهانی کردند.
نرم افزار سالیدورک برخلاف نرم افزار کتیا یک نرم افزار جامع مهندسی محسوب نمی شود و پس از خریداری باید بخش های مختلف مثل آنالیز، مهندسی معکوس، ماشین کاری و ... آن را بصورت Plugins به شکل جداگانه نصب نمود که به عنوان مثال در زمینه ماشین کاری پس از نصب Plugin مخصوص باز قابلیت و قدرت کتیا از لحاط ماشین کاری قوی تر از سالید ورک می باشد. بسیار از بخش های کتیا هنوز بصورت Plugins هم در نرم افزار Solidworks تعریف نشده.
در میان طراحان جهان سالیدورک به عنوان یک نرم افزار User Friendly یا همان کاربر پسند شناخته شده زیرا بر خلاف کتیا که نرم افزاری بسیار سخت گیر است این نرم افزار با وجود ایراد و اشکال در کار طراح مدلی تقریبی را به کاربر نشان می دهد که شاید دقت مناسبی نداشته باشد.
جالب است بدانید شرکت سازنده کتیا و سالیدورک یعنی شرکت دسو سازنده یکی از گران قیمت ترین هواپیمای مسافربری جهان یعنی فالکن می باشد و این شرکت همواره در تبلیغات و معرفی محصولات خود استفاده از نرم افزار کتیا را به عنوان دقیق ترین و سختگیر ترین نرم افزار طراحی برای طراحی محصولات خود معرفی می کند و خود نیز کتیا را به عنوان نرم افزار اصلی و جامع کاری خود در نظر گرفته.
۱۳۹۲/۰۶/۲۰
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط پارمیدا ، nedko2014 ، erfan.jafari99
پارمیدا آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 1
اعتبار: 0
سپاس ها 1
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

با سلام و تشکر از مهندس نوین عزیر

براساس تحقیقات اینجانب از منابع داخلی و خارجی و مقایسه این دو نرم افزار با یکدیگر 100 درصد حرف شما درست هست، نرم افزار کتیا یک نرم افزار کاملا حرفه ای که از نیاز های خرد طراحی تا پروژه های بسیار بزرگ ساخت بشر که با نرم افزار های دیگر قابل اجرا نیست مورد استفاده قرار می گیرد.

در خصوص زمان یادگیری و حرفه ای شدن در زمینه طراحی ساعت یادگیری این دو نرم افزار بسیار نزدیک به هم است با این تفاوت که کتیا ابزار های بیشتری را به طراح برای ترسیم اشکال مختلف قرار می دهد.

ولی با این توضیحات چرا هنوز نرم افزار سالیدورک در کشور هایی که حتی قانون کپی رایت رعایت نمی شود و قیمت نرم افزار ها اصلا مطرح نیست استفاده می شود چرا پس همه از کتیا استفاده نمی کنند!!!

این موضوع فقط در ایران نیست من در کشورهای دیگر مثل هند، چین و ترکیه نیز بررسی کردم به همین شکل است یعنی همه فقط از کتیا استفاده نمی کنند !!!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱، توسط پارمیدا.)
۱۳۹۲/۰۶/۲۱
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

یکی از دلایل این موضوع نیاز سنجی شرکت هاست. به تشخیص مدیران هر شرکت بر اساس نوع کار و نیاز ممکن است یک نرم افزار طراحی انتخاب شود.
۱۳۹۲/۰۶/۲۱
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط nedko2014

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS