شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

Product با تعداد قطعات بالا
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۰۱، 22:57:08
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Mechanic.vahab
آخرین ارسال: Mechanic.vahab
پاسخ 3
بازدید 3924

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
Mechanic.vahab آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 19
اعتبار: 0
سپاس ها 14
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

سلام،
من یک سیستم Assemble کردم که در حدود 150 تا Part داره. وقتی که با لپتاپم بازش میکنم سرعت خیلی پایین میاد. کانفیگ لپتاپم هم نسبتا بالاس: :Lenovo Z500-Ram8 Ci7
علت پایین بودن سرعت چیه؟
و اینکه آیا راهی وجود داره که بشه Assembly های خیلی بزرگ رو روی کامپیوترهای معمولی بدون مشکل باز کرد؟
۱۳۹۲/۰۹/۱۵
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: Product با تعداد قطعات بالا
مجموعه های مونتاژ سنگین بیشتر با Clash سیستم ، کارت گرافیک و CPU Hz کار دارن، به هر حال برای کم کردن بار سیستم بصورت موقت می توانید همچین تنظیماتی را بر روی سیستم خود تغییر دهید مه البته ویرایش ترسیماتتان را بصورت موقت از کار می اندازد که بهتر است بعد انجام پروژه خود مجدد تنظیمات را به حالت پیش فرض برگردانید.

به عکس های پیوست توجه فرمایید.

۱۳۹۲/۰۹/۱۷
ارسال‌ها پاسخ
Mechanic.vahab آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 19
اعتبار: 0
سپاس ها 14
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

RE: Product با تعداد قطعات بالا
ممنون از جوابتون. من همین سوالو چند وقت پیش توی فروم Grabcad مطرح کردم دو نفر جوابای زیرو بهم دادن:

1- my laptop in work place = 2gb ram, 2.53 ghz core 2 due cpu and 32 bit operating system.
i can open 1900 part (i see this numbers when they are loading).Catia has some installations piece by piece for big assemblies. One of them is cgr (catia graphical represent) mode. And there is also load unload properties. If you google these you will find some answers for big models.

2-A nice way to work with many parts is to use ref parts (referent parts). BMW is using this method. It is easy, if you want to know more about it let me know.

نفر اول همون راه شما رو گفته ولی وقتی که من این کارو انجام میدم زیاد تفاوتی نمیکنه فقط گرافیک پایین میاد. و اینکه اسمبلی من 140 پارت داره ولی رفیقمون میگه 1900 تا پارت رو بدون مشکل با کامپیوتری پایین تر از مال من باز میکنه!!!

متوجه نشدم که نفر دوم منظورش از ref parts چیه. ازش پرسیدم گفت برات ویدیو میل میکنم که بعد چند ماه هنوز این کارو نکرده!!!!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۲/۰۹/۲۳، توسط Mechanic.vahab.)
۱۳۹۲/۰۹/۲۳
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS