شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

کاربردی ترین نسخه Ansys
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۰۵، 03:37:11
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: md.akbari
آخرین ارسال: md.akbari
پاسخ 3
بازدید 5958

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاربردی ترین نسخه Ansys
نویسنده پیام
md.akbari آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 7
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

کاربردی ترین نسخه Ansys
با سلام خدمت دوستان عزیز
من اخیرا شروع کردم به یادگرفتن ansys اما تردید دارم که چه نسخه ای را برای کارکردن استفاده کنم.
منظورم اینه که با توجه به اینکه به تازگی Ansys 13 نیز منتشر شده و اکثر افراد به دلیل اینکه از ویندوز 7 استفاده می کنند و برای اینکه به مشکل برنخورند میرند سراغ جدیدترین نسخه.آیا این کار درسته آیا در صنعت هم از جدیدترین نسخه ها میشه استفاده کرد یا به دلیل license نداشتن از نسخه های قدیمی در صنعت استفاده میشه و ما هم باید با نسخه های قدیمی کار کنیم؟

اگر می خواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد،
باور محال بودنش را عوض کن !
۱۳۹۰/۱۲/۰۶
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: کاربردی ترین نسخه Ansys
(۱۳۹۰/۱۲/۰۶)md.akbari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام خدمت دوستان عزیز
من اخیرا شروع کردم به یادگرفتن ansys اما تردید دارم که چه نسخه ای را برای کارکردن استفاده کنم.
منظورم اینه که با توجه به اینکه به تازگی Ansys 13 نیز منتشر شده و اکثر افراد به دلیل اینکه از ویندوز 7 استفاده می کنند و برای اینکه به مشکل برنخورند میرند سراغ جدیدترین نسخه.آیا این کار درسته آیا در صنعت هم از جدیدترین نسخه ها میشه استفاده کرد یا به دلیل license نداشتن از نسخه های قدیمی در صنعت استفاده میشه و ما هم باید با نسخه های قدیمی کار کنیم؟

تا آنجایی که بنده اطلاع دارم ... معمولا در کار های آنالیزی نتیجه مهم ترین رکن کار می باشد. شما که در حال فراگیری این نرم افزار هستید، از پرقابلیت ترین نسخه از این نرم افزار استفاده کنید و همواره Update باشید.
۱۳۹۰/۱۲/۰۷
ارسال‌ها پاسخ
md.akbari آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 7
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

RE: کاربردی ترین نسخه Ansys
(۱۳۹۰/۱۲/۰۷)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۰/۱۲/۰۶)md.akbari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام خدمت دوستان عزیز

تا آنجایی که بنده اطلاع دارم ... معمولا در کار های آنالیزی نتیجه مهم ترین رکن کار می باشد. شما که در حال فراگیری این نرم افزار هستید، از پرقابلیت ترین نسخه از این نرم افزار استفاده کنید و همواره Update باشید.

ممنون

اگر می خواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد،
باور محال بودنش را عوض کن !
۱۳۹۰/۱۲/۰۷
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS