شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

خطا در حجم دادن فایل dxf
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۰۸، 15:40:32
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: valinejad
آخرین ارسال: navid A
پاسخ
بازدید 4922

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خطا در حجم دادن فایل dxf
نویسنده پیام
Alihafezikia آفلاین
علی حافظی کیا

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 20
سپاس ها 7
سپاس شده 193 بار در 168 ارسال

RE: خطا در حجم دادن فایل dxf
(۱۳۹۵/۰۹/۰۶)valinejad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با عرض سلاممن قصد دارم یک سری فایل هایی با پسوند dxf رو تبدیل به حجم کنم و ازون برای حکاکی استفاده کنم. در صنعت شکلات سازی.هر کاری کردم نشد. اول کل طرح رو خورد کردم برای هر کدوم از ناحیه ها که 5 تاست geometrical set درست کردم هر کدوم رو تو geometrical set خودشون join کردم حتی copy و paste special as result کردم ولی خواستم curve smooth کنم به مشکل خوردم و حجم هم نتونستم بدملطفا راهنمایی کنین و این فایل رو به عنوان نمونه حل کنید تا متوجه بشم چه کار میشه برای حل این مساله کردبا سپاس

سلام
فایل اصلی خیلی شکستگی های زیادی داره و رو اون نمیشه کار کرد.
مجموعه رو به 5 بخش مجزا درآوردم .

برای حاصل شدن بهترین نتیجه میتونید بر روی تصویر های ایجاد شده مجدد اسکچ ترسیم کتید تا از شکستگی کمتری برخوردار باشه.

به فایل پیوست توجه کنید.

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   Part1.rar (اندازه: 1.1 MB / تعداد دفعات دریافت: 5)

...We all have a UNIQUE ROLE in the world...Find and do it with your high performance
۱۳۹۵/۰۹/۰۸
ارسال‌ها پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
خطا در حجم دادن فایل dxf - توسط valinejad - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
RE: خطا در حجم دادن فایل dxf - توسط Alihafezikia - ۱۳۹۵/۰۹/۰۸

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS