شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

پرسش و پاسخ در زمینه محیط Generative Shape Design
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۰۳، 07:56:50
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: admin
آخرین ارسال: Novin
پاسخ
بازدید 140182

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Generative Shape Design
نویسنده پیام
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Generative Shape Design
(۱۳۹۱/۰۳/۲۸)hgh118 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
تشکر از لطفتون جناب novin ، البته مدل بنده زیاد دقت نیاز نداره و صرفاً برای ابعاد کلی به مدل اون نیاز دارم (برای نوعی جانمایی) و چونکه نتونستم از جایی نقشه مهندسی گیربکس رو پیدا کنم و فایل اپتیک اون رو هم فکر نمی کنم بشه از جایی تهیه کرد، از اون عکس گرفتم تا بدم به کتیا و توی محیط FreeStyle , Generative Shape Design مدلسازی کنم. اما در این زمینه تجربه ای ندارم و فقط با استفاده از کتاب "مهندسی معکوس با کتیا" می خوام این کارو انجام بدم، در صورتی که در این مورد تجربه ای دارید ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید...

شما باید نماهای مدل خود با کیفیت مناسب عکس برداری شده، مطابق با روش کتاب یا به کمک از محیط Sketch Tracer که از روش موجود در کتاب ساده تر می باشد، نما های مختلف، فکر کنم برای پوسته گیربکس 6 نما مورد نیاز باشد، باید استفاده و با دقت تنظیم نمائید، تنظیم کردن نما در دقت طراحی شما تاثیر فراوانی دارد. به نوعی الگوی طراحی خود کنید.
۱۳۹۱/۰۳/۲۹
ارسال‌ها پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Generative Shape Design - توسط Novin - ۱۳۹۱/۰۳/۲۹

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS