شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

پرسش و پاسخ در زمینه محیط Generative Shape Design
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۰۳، 08:01:22
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: admin
آخرین ارسال: Novin
پاسخ
بازدید 140195

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Generative Shape Design
نویسنده پیام
AFROUZ.E آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Generative Shape Design
سلام به همگی. ممنون می شم پاسخ این سوال ها رو بهم بدین.

1. در فرمان point نوع on surface، می توان فاصله را یا coarse یا fine تعریف کرد. اگر coarse باشد euclidean حساب می شود و اگر fine باشد geodesic. برای من همیشه یک علامت g (یعنی geodesic) روی عدد قرار می گیره وهیچ تفاوتی در مکان نقطه (با distance یکسان) نمی بینم. برای شما هم این طور هست؟ آیا این یک باگ نرم افزاری هست؟
2. همان جور که از عکس ها معلوم هست، هم در حالت fine و هم در حالت coarse از مکانی که کلیک شده، با خط چین آبی رنگ روی direction یک نقطه تعریف شده. راستای اون خط چین چگونه تعیین می شه؟ (دیده ام که همیشه عمود بر direction نیست)
[تصویر:  Point_1.png]
[تصویر:  Point_2.png]

3. اصولاً با دستور variable offset هم می توان سطح offset کرد و هم curve. ولی من هر موقع که curve انتخاب می کنم گزینه preview و okبه هیچ وجه روشن نمی شن. من تا حالا نتونستم منحنی یا لبه یا خط رو با این دستور آفست کنم و نمی دونم چه موردی رو رعایت نمی کنم.
4. در دستور sweep نوع line، زیرنوع with draft direction، تفاوت محاسبه ی square و cone به طور کامل چیست؟ (فقط ازلحاظ spine فرق می کنند؟)
5. گزینه planar boundary only در دستور fill چی کار می کنه؟
6. وقتی که با دستور shape fillet یک فیله tritangent می زنیم، مقطع دایره در کدام صفحه ایجاد می شود؟ یک spine خاص که در صفحات عمود بر اون، مقطع های دایره ای روشون به وجود بیاند، وجود داره اصلاً؟ روشون به وجود بیاند، وجود داره اصلاً؟
۱۳۹۱/۰۴/۱۲
ارسال‌ها پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Generative Shape Design - توسط AFROUZ.E - ۱۳۹۱/۰۴/۱۲

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS