شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

نحوه save کردن در محیط FreeStyle
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۵/۱۳، 11:17:54
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: meteroiran
آخرین ارسال: Hooman.Ladan
پاسخ
بازدید 9122

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نحوه save کردن در محیط FreeStyle
نویسنده پیام
meteroiran آفلاین
Nayebzadeh
**

موضوع‌ها: 16
اعتبار: 0
سپاس ها 2
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال

RE: نحوه save کردن در محیط FreeStyle
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز، فقط می تونید راهنمایی کنید روش saveکردن با کدوم یکی از آیتم هایsave all و یا save management باید انجام بگیره (product ذخیره کنم یا part) در ضمن من وقتی فایلی را با save management می خواستم ذخیره کنم فایل های قبلی که خراب بودن توی این محیط نامشون هنوز وجود داشت اینها رو چه جوری می تونم پاک کنم.
مرسی
(۱۳۹۲/۰۴/۲۱)meteroiran نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز، فقط می تونید راهنمایی کنید روش saveکردن با کدوم یکی از آیتم هایsave all و یا save management باید انجام بگیره (product ذخیره کنم یا part) در ضمن من وقتی فایلی را با save management می خواستم ذخیره کنم فایل های قبلی که خراب بودن توی این محیط نامشون هنوز وجود داشت اینها رو چه جوری می تونم پاک کنم.Huh
مرسی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۲/۰۴/۲۱، توسط meteroiran.)
۱۳۹۲/۰۴/۲۱
ارسال‌ها پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نحوه save کردن در محیط FreeStyle - توسط meteroiran - ۱۳۹۲/۰۴/۲۱

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS