شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.


پرسش و پاسخ درخصوص دوره طراحی بدنه خودرو
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۵/۱۳، 05:08:11
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Novin
آخرین ارسال: yaldaa
پاسخ
بازدید 76591

 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ درخصوص دوره طراحی بدنه خودرو
نویسنده پیام
deh-t آفلاین
Moderator
*****

ارسال‌ها: 28
موضوع‌ها: 2
تاریخ عضویت: ۱۳-۰۱-۱۳۹۱
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 13 بار در 7 ارسال

#16
RE: پرسش و پاسخ درخصوص دوره طراحی بدنه خودرو
اول از همه بگم که مدل رو به نسبت زمانی که صرفش کردید خیلی خوب در آوردید. توصیه میکنم قبل از اینکه به فکر آینه و فاصله درها و جزئیات آخر کار باشین سعی کنید دوباره از صفر شروع کنید به کشیدن مدل چون طبیعتا با دفعات دوم، سوم و ... هست که ایراد ها برطرف میشه و برای قسمت های مشکل راه حلی پیدا میشه.

برای اسپلیت باید روی صفحات مرجع، اسکچ بکشی و از اون اسکچ ها هم Parallel Curve ایجاد کنی (مثلا با فاصله 2mm. بستگی به مقیاس پروژه داره). بعد Project کردن این دو تا روی سطوح و در پایان دو بار Split در هر مرحله برای حذف قسمت های اضافی.

در مورد آینه با ایجاد اسکچ روی سطوح مقطع (شبیه کاری که در مدل سازی هواپیمای کتاب میشه) و Multi-Section میشه قاب درست کرد. ولی راهی که دست آدم رو برای ایجاد هر سطحی باز میذاره ولی کمی سخت تره ابزار Control Point هست. طوری که میتونید از یک سطح planar مستطیل شکل، یک قاب آینه ایجاد کنید.
۱۳۹۲/۰۶/۰۲
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط bayat_hessam ، mehrdad89


پیام‌های داخل این موضوع
AUDI - توسط Faraz - ۱۳۹۲/۰۴/۲۷
RE: پرسش و پاسخ درخصوص دوره طراحی بدنه خودرو - توسط deh-t - ۱۳۹۲/۰۶/۰۲

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS