شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.


استخراج نمودار درختی
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۵/۱۵، 00:52:20
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: shahrooz
آخرین ارسال: Novin
پاسخ
بازدید 5464

 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استخراج نمودار درختی
نویسنده پیام
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران
*******

ارسال‌ها: 2,497
موضوع‌ها: 6
تاریخ عضویت: ۱۰-۰۸-۱۳۹۰
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

#2
RE: استخراج نمودار درختی
اصلا نیازی به ماکرو نویسی نیست، ابتدا باید سطوح تکه تکه را یکپارچه شکاف های سطوح را رفع و تبدیل به سالید کنید.
شما می توانید در هنگام وارد کردن یک فایل IGS در تنطیمات نرم افزار را به نحوی تنظیم کنید که نرم افزار بصورت اتوماتیک فایل را تبدیل به سالید کند و سطوح تکه تکه را یکپارچه و شکاف ها را پر و توپر (سالید) کند.
از مسیر Tools و Options وارد پنجره تنظیمات شده و در سرشاخه Compatibility در سربرگ IGES گزینه Join surfaces of the model را فعال کنید و سپس فایل را از مسیر فایل Open باز کنید.
البته این گزینه در اکثر مواقع جواب می دهد ولی در شکل هائی در نرم افزار هائی که Data Lost دارند مثل Power Shape به خوبی جواب نمی دهد، که به نوعی می توان یک تمرین مناسب برای طراحی سطوح باشد.
۱۳۹۰/۱۰/۰۳
ارسال‌ها پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
استخراج نمودار درختی - توسط shahrooz - ۱۳۹۰/۱۰/۰۳
RE: استخراج نمودار درختی - توسط Novin - ۱۳۹۰/۱۰/۰۳

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS