شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۱۳، 10:09:25
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان
نویسنده: admin
آخرین ارسال: Moshir
پاسخ
بازدید 161513

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting
نویسنده پیام
ardavan آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting
با سلام
در نرم افزار solid work وقتی از قطعه خمکاری شده نقشه میگیریم _flat pattern_ در محیط نقشه کشی به صورت اتوماتیک اطلاعات خم نمایش داده میشود برای مثال ( up 90 degree or down 90 degree ) یعنی جهت خم را مشخص میکند که در قطعات نامتقارن این موضوع بسیار مهم است.
اما در نرم افزار کتیا این کار به صورت اتوماتیک انجام نمیشود. البته در help خود نرم افزار توضیحاتی داده است که من موفق به انجام آن نشدم. در آنجا نوشته شده بود که فایلی با نام default generative styles-customized.xml باید در مسیر زیر :
install_root/resources/standard/generativeparameters ریخته و آنگاه به tools -option-mechanical design-drafting رفته و در زیز شاخه administration تغییراتی را انجام میدهیم. سپس در محیط drafting وقتی که به روی گزینه unfold کلیک میکنیم یک پنجره کر کره ای باز میشه در آنجا باید گزینه
default generative styles-customized را انتخاب کنیم. حال اگر بر روی قطعه خمکاری شده کلیک کنیم در محیط drafting گسترده کار با کلیه مشخصات و زاویه خم نمایش داده میشود. اما من نتونستم فایل xml مورد نظر را پیدا کنم.
راه حل چیست. چون به نظر خودم این راه بسیار پیچیده است و نباید اینگونه باشد. راه دیگری وجود دارد ؟ اگر نیست لطفا بفرمایید چگونه این مشکل را حل کنم؟
خیلی فوریه .....
Confused
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳/۰۸/۲۸، توسط ardavan.)
۱۳۹۳/۰۸/۲۸
ارسال‌ها پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting - توسط ardavan - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS