شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

مقایسه نرم افزار Pro Engineer و CATIA
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۵/۳۰، 10:33:17
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: بابک1668
آخرین ارسال: xhmad
پاسخ
بازدید 17386

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مقایسه نرم افزار Pro Engineer و CATIA
نویسنده پیام
xhmad آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 2
سپاس ها 0
سپاس شده 8 بار در 5 ارسال

RE: مقایسه نرم افزار Pro Engineer و CATIA
سلام دوستان و مهندسان گرامی از اونجایی که هر کسی با اولین نرمافزاری که شرو میکنه اخت پیدا میکنه ومحیط های نرم افزارای مشابه دیگه براش مجهوله و احساس میکنه نرمافزارش بهتره و جبهه نیگیره اما قراره با نرمافزار کارکردودرامدزایی داشت بهرحال باتوجه به منابع دردسترس جهت یادگیری ازجمله کلاس و کتاب و شرکتهای تولیدی برای طراحی کتیا و سالید وماشینکاری پاورمیل مطلوب و رند بازار ایران هستند...اما بطور کلی سه نرمافزار مطرح دنیا catia creo nxهستند در زمینه plm که یکی اروپایی و دوتا امریکایی هستند من بشخصه هر سه تا رو کار کردم و در موردشون تحقیق کردم این مطالب نظر شخصی وتجربه خودمه شاید اشتباه باشه ...
گرافیک قوی کتیا و منطق ریاضی در طراحی و ماژول های فراونش یه طراح رو از هر لحاظ بی نیاز میکنه اما هر نرمافزاری خوبی و بدیای خودشو داره و واقعا ارور هاش رو مخه البته مسلط بشی دیگه نمیزاری ارور بده و و ایکوناش و محیط کارش خیلی خوشکل نیس البته v6عالیه که اون تحت شبکه است و مقوله اش جدا، انفرادی نمیشه کار کرد... در مورد محیط ماشینکاری خوب البته فینیش هاش مثل پاورمیل نمیشه و ادیت مسیر ابزار سخت و زمان بری داره اما سیمولیشنش خیلی خوبه و محیط تراش هم داره .
ان ایکس محیط کاربرپسند وجالبه بدونید سالید شبیه ان ایکسه و محیط کابری خوبی داره و طراحی با ان ایکس در حد کتیا است اما تعدد ابزار و ماژول هاش به اندازه کتیا نیست بخصوص در سطح سازی ولی محیط های آنالیز هم داره در نسخه های بالا خیلی خوش دست شده ،ماشینکاری اش هم که جای تعریف نداره و مناسب برای ماشینهای 4-5 محور و فرز تراشه چون محیط postداره و میشه تو ان ایکس نوشت در کتیا امکان شو نداری،سیمولیشن قوی وخوبی داره و ادیت مسیر ابزار خوبی هم داره برای ماشینکاری انتخاب خوبیه ...
با کرو آشنایی کمی دارم اما در حدی که کار کردم نرم افزار سخت و بسیار مشکلیه و واقعا عزمتون رو بایس جزم کنین واسه یاد گرفتنش انرژی خوبی میبره ازتون طراحی ش به گرافیک کتیا و ان ایکس نمیرسه و یکم بد قلقه و پنجره هاشو بایس بشناسی اما ماشینکاریش استراتژیای خیلی خوبی داره و تحلیل هاش که واقعا بایس زمان و انرژی گداشت واسه یادگیریش اما کلیات سه نرم افزار شبیه همه و انتخاب بسته به نوع استفاده تون داره و هدفتون از یادگیریش ..توانایی های هر نرمافزاری بسته به استفاده کننده اش داره ...

میتونید از لینک زیر استفاده کنید . نظرات کاربران خارجی رو هم بخونید .

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۱۳۹۴/۰۵/۰۵

پیام‌های داخل این موضوع
RE: Pro Engineer - توسط arvin.raoufi - ۱۳۹۳/۰۵/۱۹
RE: Pro Engineer - توسط Novin - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
RE: Pro Engineer - توسط بابک1668 - ۱۳۹۳/۱۰/۱۱
RE: Pro Engineer - توسط Novin - ۱۳۹۳/۱۰/۱۲
RE: Pro Engineer - توسط Novin - ۱۳۹۳/۱۰/۱۲
RE: مقایسه نرم افزار Pro Engineer و CATIA - توسط xhmad - ۱۳۹۴/۰۵/۰۵

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS