شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

مونتاژ حلقه تیوبی شکل روی مخروط
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۱۳، 23:16:10
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: lahaghi
آخرین ارسال: Novin
پاسخ
بازدید 7996

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مونتاژ حلقه تیوبی شکل روی مخروط
نویسنده پیام
lahaghi آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 4
اعتبار: 0
سپاس ها 1
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

RE: مونتاژ حلقه تیوبی شکل روی مخروط
سلام

قصد جسارت نداشتم. خیلی هم تشکر می کنم از اینکه وقت گذاشتین و جواب دادید. آقای مهندس نوین به عنوان مدیر انجمن برخوردشون تلفنی خوب نبود اصلا اجازه ندادند که من سوالم رو مطرح کنم. در صورتی که من با بیشتر اساتید کتیا در ارتباط هستم و هر سوالی داشته باشم تلفنی جواب می دهند.

در ضمن از راه حلی که ارائه دادید ممنون. من همین روش را قبلا استفاده کرده ام. جواب کارم رو هم می ده. مشکلی که دارم اینه که من در یک پارت پارامتری را تعریف کردم به عنوان زاویه مخروط ولی در پارت دیگه (رینگی) نتوانستم همین پارامتر را استفاده کنم و در آنجا نیز دوباره پارامتر تعریف کردم. و وفتی زاویه مخروط را تغییر می دهم موقع آپدیت مجموعه حتما باید پارامتر قطعه دوم را نیز تغییر بدهم. و این برای دوتا قطعه خیلی سخت نیست ولی وقتی چند تا قطعه با این شرایط باشد یه مقدار کار رو مشکل می کند. و در ضمن راه حلی عمومی نیست. چون اگر کس دیگری بخواهد با فایل شما کار کند، مطمئناً مشکل پیدا خواهد کرد. اگر راه حلی برای این کار هست، که بتوان کلا برای زاویه های مشترک در چند تا قطعه یک پارامتر تعریف کرد، ممنون می شم راهنمایی کنید.

با تشکر
صالحی
۱۳۹۴/۰۵/۲۱
ارسال‌ها پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: مونتاژ حلقه تیوبی شکل روی مخروط - توسط lahaghi - ۱۳۹۴/۰۵/۲۱

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS