شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

سطوح NURBS و محیط AUTOMOTIVE CLASS A
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۶، 13:58:52
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: m.nam
آخرین ارسال: Hooman.Ladan
پاسخ
بازدید 6348

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
m.nam آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 3
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال

سلام
ببخشید که سوالم کمی پیش پا افتاده است، میخواستم بدانم سطوح ایجاد شده در محیط free style آیا همان سطوح از نوع NURBS است. سطوح ایجاد شده در محیط GENERATIVE SHAPE DESIGN چه نوع سطوحی هستند؟ آن چیزی که من از کار با این دو محیط به عنوان یک کاربر CATIA متوجه شدم این است که تفاوت بین این دو محیط در داشتن قابلیت به روز شدن دستورهای محیط GENERATIVEنسبت به تغییرات پس از ایجاد دستور است، به عبارت ساده تر در محیط GENERATIVE دستورات در شاخه درختی به هم متصل بوده و ایجاد یک تغییر در میانه شاخه درختی تمام دستورات متصل به این دستور پس ازUPDATE
کردن آن تغییر میکنند. ولی در محیط FREE STYLE ذات دستور به شکلی است که شما فقط در لحظه ایجاد دستور میتوان پارامترهای آن را تغییر داده و پس از بسته شدن پنجره دستور با دبل کلیک روی دستور در شاخه درختی پنجره آن برای تغییرات باز نمیشود. به عنوان مثال به دستور BLEND یا FILL در این دو محیط توجه کنید. حال با این توضیحات میخواهم موضوع اصلی را مطرح کنم، در زیر شاخهSHAPEدرCATIA،محیطی به نامAUTOMOTIVE CLASS A وجود دارد، ساختار این محیط شبیه محیط FREE STYLE است و برای طراحی پیشرفته بدنه اتومبیل از آن استفاده میشود، در یک فیلم از این محیط مشاهده کردم که با استفاده از این محیط و دستورهای آن سطوح بدنه اتومبیل ایجاد و ویرایش میشد. حال سوالی که مطرح میشود این است که با توجه به شباهتی که این محیط به محیط FREE STYLE دارد و امکان ویرایش ماژولار دستورها نیست به این معنی که اجزای شاخه درختی به هم متصل نبوده و به صورت سطوح آزاد فقط با دستورCONTROL POINT قابل ویرایش بوده به عنوان مثال فرض کنید فیلتی با شعاع 5 میلیمتر ایجاد کرده اید، پس از بسته شدن پنجره ایجاد فیلت شما دیگر قادر نیستید شعاع فیلت ایجاد شده را تغییر دهید. حال فرض کنید یک کمپانی خودروسازی بدنه اتومبیل خودرو را با استفاده از این محیط ایجاد کرده و قصد دارد شعاع فیلت روی بدنه را ویرایش کند و باتوجه به این ویرایش کل شاخه درختیUPDATE شود،چگونه این کار را انجام میدهد .
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵/۰۳/۰۱، توسط m.nam.)
۱۳۹۵/۰۳/۰۱
ارسال‌ها پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
سطوح NURBS و محیط AUTOMOTIVE CLASS A - توسط m.nam - ۱۳۹۵/۰۳/۰۱

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS