شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

تمرین Basetta_complex و pilot_balancel از تمرینهای سایت
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۰۶، 02:05:23
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mhghl
آخرین ارسال: Novin
پاسخ
بازدید 3274

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
mhghl آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 0
سپاس ها 2
سپاس شده 4 بار در 3 ارسال

سلام مهندس.
مهندس 3 تمرین انجام دادم 2 تاشو موندم چیکار کنم.
اولی تمرین Basetta_complex که تا اینجا فایل پیوستی زدم اما موندم دیگه چیکار کنم. یه جاشو درست می کنی جای دیگه میزنه بریون . بعد اینکه اون قسمت که دیواره نداره برای ایجاد اون لبه مثل بقیه تا بالا اوردم و یکی از مشکلاتم از بین بردن اونه در ضمن من چون شکل قرینه بود نصفشو درست کردم که بعدا میرور کنم.لطفا ادامه اش و مشکلات طراحی را راهنمایی کنید.
دوم تمرین pilot_balancel که دندونه های بالا یک مقدار مایل است که زدنشو سخت کرده که با این حال کاری که برای اون قسمت کردم اینکه با ابزار اکتیو و brush یک ضلع مثلث رو انتخاب کردم و نهایتا ابزار basic یه صفحه ساختم و اون ضلعشم همینجور بعد دوصفحه رو trim کردم. بعد نتیجه رو pattern که نتیجه درست نشد .چه کنم؟

لینک اپلود فایلها:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵/۰۴/۰۱، توسط mhghl.)
۱۳۹۵/۰۴/۰۱
ارسال‌ها پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
تمرین Basetta_complex و pilot_balancel از تمرینهای سایت - توسط mhghl - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS