شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.


اندازه گذاری در drawing
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۱۴، 11:40:31
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: vahid.bagheri6668
آخرین ارسال: navid A
پاسخ
بازدید 3362

 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اندازه گذاری در drawing
نویسنده پیام
vahid.bagheri6668 آفلاین
Junior Member
**

ارسال‌ها: 28
موضوع‌ها: 21
تاریخ عضویت: ۱۲-۰۳-۱۳۹۵
اعتبار: 0
سپاس ها 2
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال

#1
اندازه گذاری در drawing
با سلام
من 3تا سوال دارم:
1- زمانی که از دستور اندازه گذاری اتومات در محیط drawing استفاده میکنم اندازها گذاشته شده بسیار کم هستش و جواب گوی نقشه نیست و حتی خیلی از اندازه های اصلی هم اعمال نمیشود و در بسیاری از قطعات تنها در یک نما اندازه گذاری میشود.
2-زمانی که میخوام از اندازه گذاری دستی استفاده کنم هیچ اندازه ای روی شکل اعمال نمیکنه و پیغام no constraint رو ظاهر میکنه (چطور باید از این ابزار استفاده بشه)
3-زمانی که از دستور اندازه گذاری اتومات استفاده میشه میتونیم از اندازه گذاری دستی برای کامل کردن اندازه ها نیز استفاده کرد یا نه چون من میخوام از این دستور استفاده کنم باز هم پیغام no constraint رو میده.
لطفا راهنماییم کنید که چکار کنم.
۱۳۹۵/۰۵/۲۳
ارسال‌ها پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
اندازه گذاری در drawing - توسط vahid.bagheri6668 - ۱۳۹۵/۰۵/۲۳
RE: اندازه گذاری در drawing - توسط navid A - ۱۳۹۵/۰۵/۲۷

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS