شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

کمک در مورد لوله کشی
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۵/۱۵، 18:46:18
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mehran ro
آخرین ارسال: mehran ro
پاسخ
بازدید 7936

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک در مورد لوله کشی
نویسنده پیام
mehran ro آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 1
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

RE: کمک در مورد لوله کشی
(۱۳۹۱/۰۳/۱۴)shahbaazi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوب طراحی لوله که کاری نداره..
لوله ها رو طبق استاندارد های Pipe طراحی کن و سر لوله ها رو هم بر اساس کار ت یا قید تماسی بده یا طبق استاندارد از فلنج استفاده کن،،
سوالتو واضح تر بپرس،،دقیقا چه کاریو نمیتونی انجام بدی؟

ممنونم دوست عزیز
اما مشکل اینجاست که من در مورد محیط piping نرم افزار کتیا چیزی بلد نیستم، الان هم مشکل من همنه که نمی دونم چطور باید لوله های مورد نظرم با خم ها و اتصالات مورد نیازشون رو اونجا طراحی کنم تا بعد در قسمت مونتاژ بتونم ازشون استفاده کنم.
دوست عزیز آموزشی از این قسمت می تونی به من معرفی کنی تا بتونم این مشکلم رو حل کنم؟

بازم متشکرم
(۱۳۹۱/۰۳/۱۵)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۱/۰۳/۱۴)shahbaazi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوب طراحی لوله که کاری نداره..
لوله ها رو طبق استاندارد های Pipe طراحی کن و سر لوله هل رو هم بر اساس کارت با قید تماسی بده یا طبق استاندارد از فلنج استفاده کن،،
سوالتو واضح تر بپرس،،دقیقا چه کاریو نمیتونی انجام بدی؟

می توانید از محیط Tubing Design نیز استفاده نماید با Help نرم افزار می توانید با ابزار های این محیط آشنا شوید

دوست عزیز میشه یه مقداری بیشتر توضیح بدین یا اگر اموزشی از این قسمت دارین به من معرفی کنید؟

ممنونم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱/۰۳/۱۷، توسط mehran ro.)
۱۳۹۱/۰۳/۱۷
ارسال‌ها پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
کمک در مورد لوله کشی - توسط mehran ro - ۱۳۹۱/۰۳/۱۴
RE: کمک در مورد لوله کشی - توسط shahbaazi - ۱۳۹۱/۰۳/۱۴
RE: کمک در مورد لوله کشی - توسط Novin - ۱۳۹۱/۰۳/۱۵
RE: کمک در مورد لوله کشی - توسط mehran ro - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
RE: کمک در مورد لوله کشی - توسط shahbaazi - ۱۳۹۱/۰۳/۱۸
RE: کمک در مورد لوله کشی - توسط mehran ro - ۱۳۹۱/۰۳/۲۰

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS