شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۸، 04:46:28
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: admin
آخرین ارسال: sina.shahhoseini
پاسخ 101
بازدید 144003

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
admin آفلاین
Administrator

موضوع‌ها: 34
اعتبار: 1
سپاس ها 1
سپاس شده 31 بار در 13 ارسال

سئوالات خود را در خصوص این محیط از نرم افزار کتیا در این صفحه مطرح کنید
۱۳۹۰/۰۸/۱۵
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط arashk82
صفحه 2 (آنچه در بالا آمده است، نخستین ارسال این موضوع می باشد)
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: دخیره ی یک Sketch به صورت عکس
(۱۳۹۱/۰۲/۲۱)namekarbaricatia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام،
چطور می شه بعد از اینکه در محیط Part Design یک Sketch درست کردیم، اون رو به صورت یک عکس ذخیره کنیم؟
هدف اصلی من انتقال یک پروفیل از یک مدل سه بعدی به بیرون از CATIA هست.
و در واقع می خوام مختصات نقاط این پروفیل رو (که از روی مدل سه بعدی به صورت یک Sketch بیرون کشیدم) داشته باشم. یعنی می خوام بدونم این Sketch رو با چه پسوندی ذخیره کنم تا مختصات نقاط رو بتونم در نرم افزار MATLAB بازخوانی کنم.

البته اگر به صورت مختصات نقاط نمی شه Sketch رو ذخیره کرد، همون عکس bmp یا jpg یا png هم مناسبه.

ممنون می شم راهنمایی کنید.

شما برای این منظور باید از منوی بالای صفحه Tools>>Image>>Capture را انتخاب نمائید تا از محیط کار عکسی تهیه کنید.

۱۳۹۱/۰۲/۲۱
ارسال‌ها پاسخ
ali.sadjadifar آفلاین
Junior Member
**

اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 2 ارسال

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher
(۱۳۹۰/۱۲/۱۱)saeed razavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام . لطفا توضیح دهید چگونه قید اندازه مرکز دو سوراخ که در زاویه است در جهت h صاف میشود.(در مورد تمرین صفحه 9 کتاب)

اگر درست متوجه شده باشم شما میخواهید فاصله ی افقی بگذارید، برای این کار بعد از اینکه ابزار قید گذاری رو فعال کردین، دو تا نقطه رو انتخاب کنید و بعد کلیک راست کرده از منویی که باز میشه Horizontal Measure Direction را انتخاب کنید تا اندازه ی افقی ایجاد گردد.
۱۳۹۱/۰۲/۲۱
ارسال‌ها پاسخ
namekarbaricatia آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

مدل نسبتاً پیچیده بدون Feature در Design Tree
سلام
من یک فایل CADPart دارم که در Design Tree اون، علاوه بر سه صفحه ی مختصات، فقط یک مورد به اسم PartBody هست که اون هم فقط شامل یک گزینه ی Manifol Solid هست و ظاهرا هیچ Featureی در Design Tree وجود ندارد.

آیا Feature ها کلا از این مدل حذف شده اند و مدل یکپارچه شده است؟ یا اینکه پنهان هستند و می شود آنها را به همان صورتی که ابتدا طراحی شده اند آشکار و باز کرد؟ اگر قابل آشکار شدن هستند، به چه صورت؟

با تشکر

۱۳۹۱/۰۳/۰۱
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

RE: مدل نسبتاً پیچیده بدون Feature در Design Tree
(۱۳۹۱/۰۳/۰۱)namekarbaricatia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
من یک فایل CADPart دارم که در Design Tree اون، علاوه بر سه صفحه ی مختصات، فقط یک مورد به اسم PartBody هست که اون هم فقط شامل یک گزینه ی Manifol Solid هست و ظاهرا هیچ Featureی در Design Tree وجود ندارد.

آیا Feature ها کلا از این مدل حذف شده اند و مدل یکپارچه شده است؟ یا اینکه پنهان هستند و می شود آنها را به همان صورتی که ابتدا طراحی شده اند آشکار و باز کرد؟ اگر قابل آشکار شدن هستند، به چه صورت؟

با تشکر

به طور کلی حذف شده .... شما هر فایلی را با فرمت stp ذخیره کنید و سپس از مسیر File Open باز کنید به همین شکل می باشد.

راهکار برای اشکال ساده که در محیط Part Design ترسیم شده اند استفاده از ابزار های جعبه ابزار PartDesign Feature می باشد.

۱۳۹۱/۰۳/۰۱
ارسال‌ها پاسخ
namekarbaricatia آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 0
سپاس ها 0

(۱۳۹۱/۰۳/۰۱)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۱/۰۳/۰۱)namekarbaricatia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام

با تشکر

به طور کلی حذف شده .... شما هر فایلی را با فرمت stp ذخیره کنید و سپس از مسیر File Open باز کنید به همین شکل می باشد.

راهکار برای اشکال ساده که در محیط Part Design ترسیم شده اند استفاده از ابزار های جعبه ابزار PartDesign Feature می باشد.

سلام،
بسیار ممنون از پاسخ. البته این سوال رو نباید در بخش Sketcher مطرح می کردم. اگر لازمه به بخش مربوط به خودش منتقل بفرمایید.

یک مدل ساده رو با stp ذخیره کردم و همونطور که گفتید، Feature هاش حذف شد. بعد از ذخیره شدن با stp، کل Feature ها در Design Tree به یک PartBody تبدیل شد که زیر شاخه ی PartBody اصلی هست. همچنین یک Geometrical Set.1 در Design Tree اضافه شده است. در حالی که در مدل سه بعدی پیچیده ای که مورد نظرم هست، همونطور که قبلا گفتم، کل مدل با اسمی شبیه به Manifold Solid.1 در Design Tree نمایش داده می شه. به علاوه، شکل آیکون موجود در Design Tree این دو باهم متفاوته. این دو شکل رو ضمیمه کردم.

آیا می تونید راهنمایی کنید که اون مدل پیچیده به چه صورتی ذخیره شده که هم Feature هاش حذف می شه و هم به صورت Manifold Solid در Design Tree نمایش داده می شه؟

با تشکر

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۱۳۹۱/۰۳/۰۲
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

(۱۳۹۱/۰۳/۰۲)namekarbaricatia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۱/۰۳/۰۱)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام

با تشکر

سلام،
بسیار ممنون از پاسخ. البته این سوال رو نباید در بخش Sketcher مطرح می کردم. اگر لازمه به بخش مربوط به خودش منتقل بفرمایید.

یک مدل ساده رو با stp ذخیره کردم و همونطور که گفتید، Feature هاش حذف شد. بعد از ذخیره شدن با stp، کل Feature ها در Design Tree به یک PartBody تبدیل شد که زیر شاخه ی PartBody اصلی هست. همچنین یک Geometrical Set.1 در Design Tree اضافه شده است. در حالی که در مدل سه بعدی پیچیده ای که مورد نظرم هست، همونطور که قبلا گفتم، کل مدل با اسمی شبیه به Manifold Solid.1 در Design Tree نمایش داده می شه. به علاوه، شکل آیکون موجود در Design Tree این دو باهم متفاوته. این دو شکل رو ضمیمه کردم.

آیا می تونید راهنمایی کنید که اون مدل پیچیده به چه صورتی ذخیره شده که هم Feature هاش حذف می شه و هم به صورت Manifold Solid در Design Tree نمایش داده می شه؟

با تشکر

این تفاوت بخاطر تنظیمات پیش فرض سیستم شماست که با فایل مورد نظر متفاوت می باشد. تفاوت خاصی نیست. باید در قسمت Tools>>Options>>Infrastructure تنظیم نمائید.
۱۳۹۱/۰۳/۰۲
ارسال‌ها پاسخ
Taghavi آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 7
اعتبار: 1
سپاس ها 8

با عرض خسته نباشيد
من وقتي از محيط part design با انتخاب سطح مورد نظر، وارد محيط Sketcher مي شوم، سطح انتخاب شده با رنگ سفيد كاملا روشن ظاهر مي‌شه كه باعث ديده نشدن خطوط اشكال هندسي كه مي خواهم بكشم مي‌شود. حالا مي خواستم بدانم كه راهي هست كه بدون تغيير رنگ خطوط اشكال هندسي، رنگ خود صفحه انتخاب شده رو كمي خاكستري كنم؟ اميد وارم كه منظورم را توانسته باشم برسانم!

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱/۰۳/۲۷، توسط Taghavi.)
۱۳۹۱/۰۳/۲۷
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

(۱۳۹۱/۰۳/۲۷)Taghavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با عرض خسته نباشيد
من وقتي از محيط part design با انتخاب سطح مورد نظر، وارد محيط Sketcher مي شوم، سطح انتخاب شده با رنگ سفيد كاملا روشن ظاهر مي‌شه كه باعث ديده نشدن خطوط اشكال هندسي كه مي خواهم بكشم مي‌شود. حالا مي خواستم بدانم كه راهي هست كه بدون تغيير رنگ خطوط اشكال هندسي، رنگ خود صفحه انتخاب شده رو كمي خاكستري كنم؟ اميد وارم كه منظورم را توانسته باشم برسانم!

شما حتما نوع تنظیمات نور پردازی کتیا را تغییر داده اید که به همچین اشکالی برخورد کردید. برای اصلاح این اشکال باید از منوی View در نوار منوی بالای صفحه CATIA قسمت Lighting را انتخاب و نوع نورپردازی را تغییر دهید.
[تصویر:  1.png]
راه دیگر که توصیه نمی شود، تغییر رنگ خطوط با ابزار Graphic Properties می باشد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱/۰۳/۲۷، توسط Novin.)
۱۳۹۱/۰۳/۲۷
ارسال‌ها پاسخ
pooria.ae آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 3
سپاس ها 0

با عرض سلام
دوستان من یه مشکلی در کتیا دارم
می خواستم بدونم که چجوری میشه تو یک صفحه مثله xy چند تا مربع کشید و این مربع ها تو صفحات مواری هم باشند!
امیدوارم که منظورمو خوب رسونده باشم
ممنون میشم که کمکم کنید!
۱۳۹۱/۰۵/۰۶
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

(۱۳۹۱/۰۵/۰۶)pooria.ae نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با عرض سلام
دوستان من یه مشکلی در کتیا دارم
می خواستم بدونم که چجوری میشه تو یک صفحه مثله xy چند تا مربع کشید و این مربع ها تو صفحات مواری هم باشند!
امیدوارم که منظورمو خوب رسونده باشم
ممنون میشم که کمکم کنید!

نه متاسفانه بنده که متوجه نشدم !!! Blush
۱۳۹۱/۰۵/۰۷
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS