شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۵، 12:27:25
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: admin
آخرین ارسال: Moshir
پاسخ 107
بازدید 160660

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
admin آفلاین
Administrator

موضوع‌ها: 34
اعتبار: 1
سپاس ها 1
سپاس شده 31 بار در 13 ارسال

سئوالات خود را در خصوص این محیط از نرم افزار کتیا در این صفحه مطرح کنید
۱۳۹۰/۰۸/۱۵
ارسال‌ها پاسخ
صفحه 2 (آنچه در بالا آمده است، نخستین ارسال این موضوع می باشد)
shahrooz آفلاین
sherimetal

موضوع‌ها: 13
اعتبار: 12
سپاس ها 0
سپاس شده 29 بار در 19 ارسال

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting
(۱۳۹۰/۱۲/۱۳)Abbas valadi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/b]
سلام
چه جوری برای اندازه گذاری بجای عدد حروف بنویسم؟

شما تو محیط درفتینگ نمی تونی فقط حروف بزاری.می تونی کنار عددت text بزاری.
به این صورت که اول اندازه رو میزاری رو شکل با ابزار dimensioning بعد روی اندازه کلیک راست کرده و میری تو properies.بعد زبونه Dimension text رو انتخاب می کنی و عبارتتو وارد می کنی.
بعد در پایین صفحه elemtnts رو انتخاب می کنی و گزینه آخر رو که text هم داره انتخاب می کنی.
ولی
اگه تو محیط مثلا part design میخای این کار رو کنی روی اندازه دو بار کلیک می کنی و میری تو more بعد اونجا در name عبارتتو میدی.
بعد ok می کنی و روی اندازه دوباره راست کلیک می کنی میری تو گزینه object
و اونجا میزی name display.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۱۳۹۰/۱۲/۱۳
ارسال‌ها پاسخ
mojtaba mohammadnia آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 14
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 6 بار در 3 ارسال

سلام.یک نقشه دو بعدی کمی پیچیده می خوام بکشم ولی snap with point این محیط اجازه نمیده درست کارم رو بکنم چطوری غیرفعال کنمش بعدم میخوام وقتی نقشه دو بعدی میکشم خود نرم افزار مثل محیط اسکچر براش قید بذاره چیکار کنم؟
۱۳۹۰/۱۲/۱۶
ارسال‌ها پاسخ
shahrooz آفلاین
sherimetal

موضوع‌ها: 13
اعتبار: 12
سپاس ها 0
سپاس شده 29 بار در 19 ارسال

(۱۳۹۰/۱۲/۱۶)mojtaba mohammadnia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام.یک نقشه دو بعدی کمی پیچیده می خوام بکشم ولی snap with point این محیط اجازه نمیده درست کارم رو بکنم چطوری غیرفعال کنمش بعدم میخوام وقتی نقشه دو بعدی میکشم خود نرم افزار مثل محیط اسکچر براش قید بذاره چیکار کنم؟

شکل رو ببین

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۱۳۹۰/۱۲/۱۶
ارسال‌ها پاسخ
mojtaba mohammadnia آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 14
سپاس ها 0
سپاس شده 6 بار در 3 ارسال

ممنون از راهنمایی هاتون
۱۳۹۰/۱۲/۲۰
ارسال‌ها پاسخ
lordali آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

سلام به همه!!! من یه نمای ایزومتریک الان دارم و میخوام اینو با اون صفحه شطرنجی زمینه ش که مخصوص ایزومتریکه سیو کنم!!
چطوری میتونم این کارو بکنم؟!!!
۱۳۹۱/۰۳/۲۱
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

(۱۳۹۱/۰۳/۲۱)lordali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام به همه!!! من یه نمای ایزومتریک الان دارم و میخوام اینو با اون صفحه شطرنجی زمینه ش که مخصوص ایزومتریکه سیو کنم!!

منظورتون یک عکس از یک نمای ایزومتریک؟؟
۱۳۹۱/۰۳/۲۱
ارسال‌ها پاسخ
lordali آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

(۱۳۹۱/۰۳/۲۱)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۱/۰۳/۲۱)lordali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورتون یک عکس از یک نمای ایزومتریک؟؟

دقیقا!!!من نمای ایزومتریک جسممو توی درفتینگ دارم الان و میخوام موقع چاپ زمینه شکلم سفید نباشه، اون خط چینایی که اصطلاحا بش میگن grinding رو چاپ کنه البته ایزومتریکیشو!!
۱۳۹۱/۰۳/۲۱
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

دقیقا!!!من نمای ایزومتریک جسممو توی درفتینگ دارم الان و میخوام موقع چاپ زمینه شکلم سفید نباشه، اون خط چینایی که اصطلاحا بش میگن grinding رو چاپ کنه البته ایزومتریکیشو!!

تبدیل یک نما به عکس سه بعدی:

1.بر روی کادر کنار نمای ایزومتریک راست کلیک کرده، گزینه Properties را از منوی باز شده انتخاب نمائید
2.در پنجره باز شده، از سربرگ View در پایین ترین منو، از منوی آبشاری-کرکره ای گزینه Raster را انتخاب نمائید
3 . بر روی دکمه Option کلیک کرده، در پنجره باز شده از قسمت Raster Mode گزینه Shadining With Edge را انتخاب نمائید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱/۰۳/۲۲، توسط Novin.)
۱۳۹۱/۰۳/۲۲
ارسال‌ها پاسخ
deh-t آفلاین
Moderator

موضوع‌ها: 2
سپاس ها 0
سپاس شده 13 بار در 7 ارسال

سلام.

میشه یه بار دیگه 4 مشخصه قطعه تو جدول BOM رو با ترتیب بگید؟

فکر کنم اشتباه یادداشت کردم:

quantity
part number
number
name

و اینکه میشه گزینه های اضافی و بلا استفاده sheet background رو حذف کرد (مثل drawing number، اون کادری که توش نوشته شده Dassault Systemes و اون A B C D E F G ها...) و جدول رو جمع و جور تر کرد که جا برای جدول BOM و نمای ایزومتریک بیشتر مهیا باشه؟ برای ارائه پروژه پایانی منظورمه.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱/۰۳/۲۴، توسط deh-t.)
۱۳۹۱/۰۳/۲۴
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

(۱۳۹۱/۰۳/۲۴)deh-t نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام.

میشه یه بار دیگه 4 مشخصه قطعه تو جدول BOM رو با ترتیب بگید؟

فکر کنم اشتباه یادداشت کردم:

quantity
part number
number
name

و اینکه میشه گزینه های اضافی و بلا استفاده sheet background رو حذف کرد (مثل drawing number، اون کادری که توش نوشته شده Dassault Systemes و اون A B C D E F G ها...) و جدول رو جمع و جور تر کرد که جا برای جدول BOM و نمای ایزومتریک بیشتر مهیا باشه؟ برای ارائه پروژه پایانی منظورمه.

number
quantity
part number
name

در محیط Sheet background وارد شده بر روی خطوط و جداول اضافی کلیک کرده Delete می کنیم، می توانیم با دو جعبه ابزار Geometry Creation خطوط و جدول را اضافه و با جعبه ابزار Geometry Modification اصلاح و کوچک یا بزرگ نمود.
جدول BOM هم با تغییر سایز Font هر ستون یا کل جدول با جعبه ابزار Text Properties می توان کوچک یا بزرگ کرد.
۱۳۹۱/۰۳/۲۴
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS