شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

Eror در نمودار درختی در محیط اسمبلی
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۲۷، 01:19:32
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mohsenisaei
آخرین ارسال: Novin
پاسخ 2
بازدید 2648

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
mohsenisaei آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 2
اعتبار: 0
سپاس ها 1
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

با سلام
در محیط اسمبلی از چندین فرمت پروداکت استفاده کردم که هرکدوم دارای چندین زیر مجموعه پارت و پروداکت هستند

در خارج از محیط کتیا این مجموعه طراحی شده رو به یک پوشه دیگه کپی کردم و تمامی فایلهای پارت و پروداکت رو تغییر نام دادم تا بتونم از طریق دسک، از لینک مجموعه اول خارجشون کنم
این کار با موفقیت انجام شد. فقط اشکال کار اینه که دو تا از پروداکتها eror داده و به رنگ صورتی در اومدن. مشکل اصلی اینه که هر تغییری در مجموعه اسمبلی شده ، روی پروداکت اعمال نمیشه. یعنی وقتی فایل اون پروداکت رو جداگانه باز میکنم ، تغییرات انجام شده، توی اون فایل اعمال نشده در حالی که لینک رو چک کردم صحیحه. (فراموش نشه که توی مجموعه اصلی ، تغییرات مشاهده میشن، فقط وقتی هر پروداکت رو جداگانه باز میکنیم تغییری در اسمبل رخ نداده)

فکر میکنم این مشکل از زمانی شروع شد که یعضی از پروداکتها رو از نمودار درختی توی پروداکت اصلی جابجا کردم و توی ۵ تا پروداکت قرار دادم تا نمودار درختی پروداکت اصلی کمی خلوت تر بشه

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴/۰۳/۰۵، توسط mohsenisaei.)
۱۳۹۴/۰۳/۰۵
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: Eror در نمودار درختی در محیط اسمبلی
پرداکت صورتی که Error نیست !!!

یعنی Flexible شده شما با ابزار Flexible/Rigid Subassemble در جعبه ابزار Constraints می توانید با کلیک بر روی پرداکت صورتی رنگ به حالت اولیه برگردانید.

نظم در طراحی پروژه های مونتاژ و دقت به اصول مونتاژ در کار خیلی مهم است.
۱۳۹۴/۰۳/۰۶
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط mohsenisaei

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS