شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

طراحی ظرف شامپو - صفحه 32 جزوه
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۱۱، 03:50:23
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ali.sadjadifar
آخرین ارسال: Novin
پاسخ 8
بازدید 10189

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
ali.sadjadifar آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 2 ارسال

من برای Variable Fillet پایین ظرف شامپو مشکل دارم، مشکلم اینه که فقط یک نقطه رو میشه برای تعیین شعاع فیلت تعیین کرد و نمیتونم نقطه ای رو برای شعاع دیگر تعیین کنم.

فایل‌(های) پیوست شده
.catpart   shampoo new.CATPart (اندازه: 653.83 KB / تعداد دفعات دریافت: 15)
۱۳۹۱/۰۳/۲۹
ارسال‌ها پاسخ
shahbaazi آفلاین
Member

موضوع‌ها: 25
اعتبار: 5
سپاس ها 5
سپاس شده 15 بار در 13 ارسال

RE: طراحی ظرف شامپو - صفحه 32 جزوه
با دستور intersectionنقاطی رو که میخای فیلت بزنی رو تولید کن(دو تا خطی رو که تقاطع شون اون نقطه رو میده انتخاب کن)
بعد از تولید اون نقطه ها دستور فیلت متغیر و انتخاب کن و تو قسمت variationو تو قسمت point یه ایکن هست برای انتخاب نقطه ها،اون و بزن و نقطه ها رو انتخاب کن
حالا شعاع های فیلت هارو با یه رنگ سبز نشون داده رو مقدارشون دابل کلید کنی میتونی اندازشون رو عوض کنی
۱۳۹۱/۰۳/۲۹
ارسال‌ها پاسخ
ali.sadjadifar آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

متوجه نشدم که Intersection رو توی 2 بعدی بزنم؟ از کدوم جعبه ابزار؟

(۱۳۹۱/۰۳/۲۹)shahbaazi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با دستور intersectionنقاطی رو که میخای فیلت بزنی رو تولید کن(دو تا خطی رو که تقاطع شون اون نقطه رو میده انتخاب کن)
بعد از تولید اون نقطه ها دستور فیلت متغیر و انتخاب کن و تو قسمت variationو تو قسمت point یه ایکن هست برای انتخاب نقطه ها،اون و بزن و نقطه ها رو انتخاب کن
حالا شعاع های فیلت هارو با یه رنگ سبز نشون داده رو مقدارشون دابل کلید کنی میتونی اندازشون رو عوض کنی

۱۳۹۱/۰۳/۳۰
ارسال‌ها پاسخ
shahbaazi آفلاین
Member

موضوع‌ها: 25
اعتبار: 5
سپاس ها 5
سپاس شده 15 بار در 13 ارسال

نه منظورم تو محیط سه بعدی ه
تو جعبه ابزار wireframe
۱۳۹۱/۰۳/۳۱
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

(۱۳۹۱/۰۳/۲۹)ali.sadjadifar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من برای Variable Fillet پایین ظرف شامپو مشکل دارم، مشکلم اینه که فقط یک نقطه رو میشه برای تعیین شعاع فیلت تعیین کرد و نمیتونم نقطه ای رو برای شعاع دیگر تعیین کنم.

لبه پایین شامپو از 4 کمان تشکیل شده، بر روی هر چهار کمان 4 نقطه Exctermum ایجاد کنید، سپس با انتخاب ابزار Variable Fillet لبه ی پایین شامپو رو انتخاب کنید، در قسمت Variation Points در پنجره Variable Fillet راست کلیک کرده، گزینه Clear Selection را انتخاب نمائید، سپس 4 نقطه Extermum رانتخاب نمائید، بر روی مقادیر شعاع روی شکل دبل کلیک کرده، تک تک شعاع ها را وارد کنید.
۱۳۹۱/۰۳/۳۱
ارسال‌ها پاسخ
ali.sadjadifar آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

(۱۳۹۱/۰۳/۳۱)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۱/۰۳/۲۹)ali.sadjadifar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لبه پایین شامپو از 4 کمان تشکیل شده، بر روی هر چهار کمان 4 نقطه Exctermum ایجاد کنید، سپس با انتخاب ابزار Variable Fillet لبه ی پایین شامپو رو انتخاب کنید، در قسمت Variation Points در پنجره Variable Fillet راست کلیک کرده، گزینه Clear Selection را انتخاب نمائید، سپس 4 نقطه Extermum رانتخاب نمائید، بر روی مقادیر شعاع روی شکل دبل کلیک کرده، تک تک شعاع ها را وارد کنید.
ممنون ظرف شامپو هم کامل شد

۱۳۹۱/۰۴/۰۱
ارسال‌ها پاسخ
deh-t آفلاین
Moderator

موضوع‌ها: 2
سپاس ها 0
سپاس شده 13 بار در 7 ارسال

سلام
من مشکل مشابه تو تمرین bottle.pdf صفحه 21 دارم.

برعکس شکل اصلی برای من فقط یک edge ایجاد میکنه با یک نقطه. وقتی میخوام بقیه نقطه ها رو pickpoint کنم نمیشه. با اکسترموم و create point و ... هم که نقطه میسازم، بعد از OK بهم ارور میده که ضمیمه اش کردم. extract رو هم امتحان کردم نتونستم.

چکار کنم؟
با عرض معذرت، جواب سئوالم رو گرفتم! نمیدونستم اگه لبه ها رو اول یکی یکی انتخاب کنیم بعد variable fillet رو بزنیم فرقی ایجاد میشه!

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱/۰۵/۰۶، توسط deh-t.)
۱۳۹۱/۰۵/۰۶
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

(۱۳۹۱/۰۵/۰۶)deh-t نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
من مشکل مشابه تو تمرین bottle.pdf صفحه 21 دارم.

برعکس شکل اصلی برای من فقط یک edge ایجاد میکنه با یک نقطه. وقتی میخوام بقیه نقطه ها رو pickpoint کنم نمیشه. با اکسترموم و create point و ... هم که نقطه میسازم، بعد از OK بهم ارور میده که ضمیمه اش کردم. extract رو هم امتحان کردم نتونستم.

چکار کنم؟
با عرض معذرت، جواب سئوالم رو گرفتم! نمیدونستم اگه لبه ها رو اول یکی یکی انتخاب کنیم بعد variable fillet رو بزنیم فرقی ایجاد میشه!

دقیقا، در این تمرین فرض بر این گرفته شده شما با این قضیه آشنا هستید.
در ابزار نوع امتداد لبه را از حالت Tangency به Minimal تغییر دهید، سپس چهار لبه را انتخاب کنید، اندازه ها را تغییر داده، مجدد به حالت Tangency برگردانید و Ok کنید.
۱۳۹۱/۰۵/۰۷
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS