شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

تمرین
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۲۳، 11:33:23
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: nimag
آخرین ارسال: navid A
پاسخ 4
بازدید 3360

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تمرین
نویسنده پیام
nimag آفلاین
Member

موضوع‌ها: 30
اعتبار: 0
سپاس ها 5
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

تمرین
سلام . . . من به دنبال پی دی اف ای مشابه تمرین ماووس دوره ی کتیای پیشرفته هستم . . . درسته که از یوتیوب میشه تمرین های خوبی رو انجام داد ولی به نظرم تمرین های پی دی اف ای مفید تر هستند . . .می خواستم بپرسم که آیا مرجعی سراغ دارین که تمرین هایی به صورت پی دی اف داشته باشه ؟ (کتاب های مثلث نارنجی رو هم تهیه کرده ام ولی به غیر از اون تمرین دوربین ، تمرین خوبی تووشون نبود !!Blush)
۱۳۹۵/۰۷/۱۷
ارسال‌ها پاسخ
navid A آفلاین
نوید آخوندی برزی

موضوع‌ها: 4
اعتبار: 10
سپاس ها 8
سپاس شده 298 بار در 236 ارسال

RE: تمرین
سلام
نیاز به مرجع خاصی نیست شما هر محیط کتیا را با pdf. سرچ کنید یک سری pdf اموزشی همراه با مثال های خیلی خوب میاره برای شما حتی بعضی از انها سه نما یا همان بلوپرینت فایل رو هم در اختیارتون قرار میده برای اینکه بهتر بتونید با تمرینات پیش بروید
۱۳۹۵/۰۷/۱۸
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط abolfazl.a
nimag آفلاین
Member

موضوع‌ها: 30
اعتبار: 0
سپاس ها 5
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

من catia ام داکیومنتیشن نصب نیست رووش . . . از داکیومنتیشن اینترنتی می تونم اون پی دی اف هایی که گفتین رو دانلود کنم ؟ میشه یک کم دقیق تر بگین چطوری می تونم این پی دی اف ها رو دانلود کنم ؟
۱۳۹۵/۰۷/۱۸
ارسال‌ها پاسخ
navid A آفلاین
نوید آخوندی برزی

موضوع‌ها: 4
اعتبار: 10
سپاس ها 8
سپاس شده 298 بار در 236 ارسال

سلام به طور مثال سرچ کنید catia v5 sheet metal design tutorial pdf انوقت یه سری تمرینات اموزشی فرمت pdf محیط ورقکاری رو میتونید دانلود کنید
۱۳۹۵/۰۷/۱۹
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط abolfazl.a

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS