شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

drafting
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۷، 14:30:40
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: s.omidi
آخرین ارسال: sina.shahhoseini
پاسخ 5
بازدید 3659

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
drafting
نویسنده پیام
s.omidi آفلاین
Member

موضوع‌ها: 33
اعتبار: 0
سپاس ها 14
سپاس شده 4 بار در 4 ارسال

drafting
سلام
دوستان من یه سوال دارم، میخواستم بپرسم آیا راهی وجود داره که قطعه با رنگ داخل محیط drafting بیاد، یعنی وقتی در محیط نقشه فراخوانیش میکنیم سیاه و سفید نباشه و با همون رنگی که در محیط پارت ترسیم شده وارد محیط نقشه بشه؟؟؟
۱۳۹۶/۰۵/۰۸
ارسال‌ها پاسخ
s.omidi آفلاین
Member

سپاس ها 14

RE: drafting
دوستان راهی وجود نداره؟؟؟ لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه، من باید سه بعدی یه قطعه رنگیو وارد محیط نقشه کنم.
۱۳۹۶/۰۵/۰۹
ارسال‌ها پاسخ
Sjd آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 2
سپاس ها 5
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

روی نما در محیط نقشه راست کلیک کن و گزینه Properties را بزن. در پنجره باز شده از تب View تیک گزینه 3D Colors را بزن. البته از پایین همون پنجره تنظیمات View Generetion Mode را باید بزاری روی Raster. تنظیمات این قسمت آخر را تو جزوه دقیقا مهندس گفته.
۱۳۹۶/۰۵/۱۰
ارسال‌ها پاسخ
s.omidi آفلاین
Member

سپاس ها 14

دوست عزیز ممنونم از راهنماییت خیلی لطف کردی، مراحلی رو که گفته بودی انجام دادم ولی فقط خطوط اطراف قطعه رنگی میشد و خود قطعه کامل رنگ نشد، مشکل از کجاست؟؟
۱۳۹۶/۰۵/۱۱
ارسال‌ها پاسخ
sina.shahhoseini آفلاین
Administrator

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 3
سپاس ها 11
سپاس شده 69 بار در 55 ارسال

(۱۳۹۶/۰۵/۱۱)s.omidi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوست عزیز ممنونم از راهنماییت خیلی لطف کردی، مراحلی رو که گفته بودی انجام دادم ولی فقط خطوط اطراف قطعه رنگی میشد و خود قطعه کامل رنگ نشد، مشکل از کجاست؟؟
دوست عزیز بعد انجام مراحلی که دوستمون گفتن ... بعد انتخاب حالت Raster ...نوع نمایش رو هم مثل عکس ضمیمه رو shading with edge بزارید.

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۶/۰۵/۱۱، توسط sina.shahhoseini.)
۱۳۹۶/۰۵/۱۱
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS