شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

blade پره توربین
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۲۷، 01:17:30
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: amin007
آخرین ارسال: ali.sadjadifar
پاسخ 2
بازدید 4099

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
blade پره توربین
نویسنده پیام
amin007 آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 7
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

blade پره توربین
بازم سلام.
من هر کاری کردم نتونستم پره توربین کامل کنم.
کسی میتونه ویدئو از مراحل انجامش برای من بزاره.
نمیدونم planar sections کجا باید بزارم.

با تشکر
۱۳۹۱/۰۴/۰۴
ارسال‌ها پاسخ
ali.sadjadifar آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 2 ارسال

RE: blade پره توربین
دقیقا کجاش مشکل داری؟ من ویدئو ندارم اما میتونم اینجا پله پله کمکت کنم طراحیش کنی، اول از پایه اش شروع کن، بعد از اینکه وارد کتیا شدی برو تو محیط Digitized shape editor و فایل مش blade رو Import کن بعد Plannar section رو بزن اول مش و بعد صفحه یXZ رو انتخاب کن، با درگ کردن فلش دو طرفخ نارجی روی شکل یک مقطع که کمی از سطح قطعه فاصله داره رو انتخاب کن، Apply رو بزن و بعد با تغییر میزان split angle و max order بهینه ترین مقطعی رو که هم به مش نزدیکه هم کمترین نقطه روایجاد کن، Apply, aplly و بعد ok کن، همین کار رو یکبار دیگه واسه یه مقطع نزدیک به سطح مقابل هم انجام بده، توی دو بعدی مقطع هارو با Line و Extrapolate مرتب کن یعنی تمام جاهایی که قوس هست رو پاک کن و به لیه های تیز تبدیلشون کن چون بعدا میتونی فیلت بزنی اونجاها رو، حالا باید این دو تا مقطع رو با چندخط به عنوان Guid به هم برسونی و بری به Generative shape design و تکه های هر رو مقطع رو اول Join بعد هم Curve Smooth کنی بطوری که هیچ جا از خطوط صاف شکست نداشته باشی بعد از Join کردن از Multi sections Surface استفاده کن و دو تا مقطع رو به هم برسون
(۱۳۹۱/۰۴/۰۴)amin007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بازم سلام.
من هر کاری کردم نتونستم پره توربین کامل کنم.
کسی میتونه ویدئو از مراحل انجامش برای من بزاره.
نمیدونم planar sections کجا باید بزارم.

با تشکر

۱۳۹۱/۰۴/۰۵
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS