شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

Error hook
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۱۰، 17:23:01
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: hamed hosseini
آخرین ارسال: hamed hosseini
پاسخ 3
بازدید 4626

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Error hook
نویسنده پیام
hamed hosseini آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 14
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

Question  Error hook
سلام
مهندس وقتی multi-sections surface را برای سطح زیرین استفاده میکنم error میده که نتونستم اصلاحش کنم!اشکال کجاست؟

فایل‌(های) پیوست شده
.catpart   wire_model.CATPart (اندازه: 266.16 KB / تعداد دفعات دریافت: 3)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۲/۰۵/۰۸، توسط hamed hosseini.)
۱۳۹۲/۰۵/۰۸
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: Error hook
(۱۳۹۲/۰۵/۰۸)hamed hosseini نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
مهندس وقتی multi-sections surface را برای سطح زیرین استفاده میکنم error میده که نتونستم اصلاحش کنم!اشکال کجاست؟

دو دلیل دارد اولین و مهم ترین آن عدم اتصال کمان یکی از مقاطع با مسیر اصلی قلاب. نکته ای که باعث اشتباه شما در این قسمت از تمرین شده است، اشکال در استفاده از ابزار Intersect 3D element می باشد که نقطه ای تولید کرده و نقطه را به کمان متصل نمایید(شما در اینجا خط تولید کرده اید!). برای اینکه احتمال خطا کمتر شود اول کمان های دوسر مقطع را به نقاط Intersect متصل نمایید سپس سایر کمان ها را ترسیم نمایید.

در مورد ترسیم Spline ها هم باید دقت بیشتری را به خرج دهید در یکی از Spline ها به جای انتخاب Join.1 به عنوان خط هدایت کننده کمان انتخاب شده.

در نهایت از قبل از ترسیم Sketch.8 که اشکال شماست فایل را ذخیره برای ادامه طراحی ضمیمه کردم، شما با بررسی اشکال خود در مدل قبلی ادامه راه را از این مدل از سر بگیرید.

.catpart   wire_model2.CATPart (اندازه: 116.6 KB / تعداد دفعات دریافت: 2)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۲/۰۵/۰۸، توسط Novin.)
۱۳۹۲/۰۵/۰۸
ارسال‌ها پاسخ
hamed hosseini آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 14
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

RE: Error hook
(۱۳۹۲/۰۵/۰۸)Novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۲/۰۵/۰۸)hamed hosseini نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام

دو دلیل دارد اولین و مهم ترین آن عدم اتصال کمان یکی از مقاطع با مسیر اصلی قلاب. نکته ای که باعث اشتباه شما در این قسمت از تمرین شده است، اشکال در استفاده از ابزار Intersect 3D element می باشد که نقطه ای تولید کرده و نقطه را به کمان متصل نمایید(شما در اینجا خط تولید کرده اید!). برای اینکه احتمال خطا کمتر شود اول کمان های دوسر مقطع را به نقاط Intersect متصل نمایید سپس سایر کمان ها را ترسیم نمایید.

در مورد ترسیم Spline ها هم باید دقت بیشتری را به خرج دهید در یکی از Spline ها به جای انتخاب Join.1 به عنوان خط هدایت کننده کمان انتخاب شده.

در نهایت از قبل از ترسیم Sketch.8 که اشکال شماست فایل را ذخیره برای ادامه طراحی ضمیمه کردم، شما با بررسی اشکال خود در مدل قبلی ادامه راه را از این مدل از سر بگیرید.

خیلی ممنونم از راهنماییتون
۱۳۹۲/۰۵/۰۹
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS