شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

کار در چند محیط کتیا و عدم وجود تداخل
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۰۶، 01:25:39
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: MoeeN
آخرین ارسال: Novin
پاسخ 3
بازدید 3058

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
MoeeN آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 4
اعتبار: 0
سپاس ها 2
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

سلام
من وقتی توی محیطgenerative sheetmetal design مثلا یه مکعب میسازم که شامل ورق های فلزی هستش و بعدش میرم محیط part design و چنتا pad روی سطوح این مکعب ایجاد میکنم و دوباره برمیگردم محیط ورقکاری stamp انجام بدم، تمام اون padها از بین میرن، و error work in object میاد!
سوال کلی:اگر توی چنتا محیط کار کنم چطور میشه تداخل بوجود نیاد بین ابزارهای محیط های مختلف مثلا بینpart design,generative sheetmetal design,generative shape design
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید
۱۳۹۳/۰۴/۰۲
ارسال‌ها پاسخ
izadi آفلاین
Member

موضوع‌ها: 41
اعتبار: 1
سپاس ها 30
سپاس شده 24 بار در 20 ارسال

RE: کار در چند محیط کتیا و عدم وجود تداخل
سلام
برای این کار شما باید یک body ایجاد میکردید و بعد از کشیدن ترسیمه ها و پد دادن وارد محیط generative sheet metal design میشدید محیط های مختلف تناقضی با هم ندارند و میشه از محیط های مختلف همزمان استفاده کرد البته در بعضی موارد با توجه به ابزار مثل توضیح بالا باید کاری رو اضافه تر انجام بدید

Catia is a infinite world
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳/۰۴/۰۲، توسط izadi.)
۱۳۹۳/۰۴/۰۲
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط Novin
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: کار در چند محیط کتیا و عدم وجود تداخل
در میان محیط های مختلف طراحی در نرم افزار کتیا محیط هایی برای طراحی استاندارد تعریف می شود با سایر محیط ها متفاوت می باشند مثل Generative SheetMetal Design چون خروجی ورقی است که در کل کار ضخامت یکسانی دارد و زمانی که شما روی ورق Pad یا حجم دیگری در محیط های دیگر ایجاد می کنید این خاصیت استاندارد را ازبین می برید.
۱۳۹۳/۰۴/۰۳
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS