شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

اجرا نشدن catia 5 r21 در ویندوز 8
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۰۳، 14:10:51
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ramin3tar
آخرین ارسال: Alihafezikia
پاسخ 26
بازدید 54467

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اجرا نشدن catia 5 r21 در ویندوز 8
نویسنده پیام
ramin3tar آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 1
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

Lightbulb  اجرا نشدن catia 5 r21 در ویندوز 8
سلام دوستان.
من رو لپ تاپم windows 8 enterprise کردم و کتیا ورژن 5 رو نصب کردم. تومراحل نصب هیچ خطایی نداد. همین نرم افزار رو قبلا روی سیستم خانگیم رو ویندوز 7 نصب کردم و ازش استفاده می کردم.ولی رو ویندوز 8 وقتی نصب تموم میشه و کرک رو اجرا میکنم و میخام کتیا رو اجرا کنم اول پنجره کوچک داس برا اجرا میاد بالا و بسته میشه و بعدش هیچی نمیشه و اجرا نمیشه. نمیدونم دلیلشم چی؟
لپ تاپم کانفیگ بالایی داره .الانم سالید ورکس نصبه...خاهشن هرکسی میتونه کمک کنه چون خیلی به کتیا احتیاج دارم
لطف راهنماییم کنید دوستان
۱۳۹۲/۰۳/۲۶
ارسال‌ها پاسخ
صفحه 2 (آنچه در بالا آمده است، نخستین ارسال این موضوع می باشد)
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: اجرا نشدن catia 5 r21 در ویندوز 8
Uninstall کنید و Restart سپس در درایوی که کتیا نصب شده بود عبارت Dassault را Search کنید هرچی فلدر به این نام هست را پاک کنید.

اون نوشته هایی که شما مگید نمودار درختی هست چون مثل ویندوز که شما با حرکت دادن Scroll نوار کنار صفحه را بالا پایین می کنید اینجا هم یه همان شکل است بالا پایین کردن Scroll برای جابجا کردن نمودار درختی است و در اینجا بزرگ کوچک کردن مدل در صفحه طراحی نیست که شما انجام می دهید. کار کردن با کتیا برای کسی که کتیا را یادبگیرد از هر نرم افزار دیگری راحت تراست.
۱۳۹۳/۰۴/۲۷
ارسال‌ها پاسخ
mohammad.b آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 0
سپاس ها 0

سلام
ما یک واحد طراحی تشکیل داده ایم می خواستم بدونم چطوری میتونم کتیا را تحت شبکه استفاده کنم به طوری که چند نفر به طور همزمان روی یک پروژه کار کنند .
سخت افزار شبکه رو بستم الان مشکلم سر نرم افزار که بتونه اجازه بده چند کاربر همزمان روی یک پروداکت کار کنند ایا v5 همچین نسخه ای دارد یا برم سراغ v6 .
احتیاج به هم فکری دارم
۱۳۹۳/۰۴/۲۸
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

راه های زیادی وجود دارد، که هر کدام پیچیدگی های خاص خود را دارد. می توانم دلیل این کار را بدانم تا بهتر راهنمایی کنم.
۱۳۹۳/۰۴/۲۸
ارسال‌ها پاسخ
mohammad.b آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

من از شاگردان شما نبودم . شروع اموزش کتیام با استاد نفری بوده حدود 6 یا 7 سال پیش و تا به امروز کتیا رو به صورت عملی به کار گرفتم ماشین الا ت زیادی رو طراحی کردم و به مرحله تولید رساندم به لطف خدا و کمک دوستان به مرحله از کار رسیدم که این نیاز استفاده از کتیا را به طور شبکه کاملا حس مکنم و برای این کار نیاز به تجربه دیگران را دارم. لطفا کمک ام کنید.
۱۳۹۳/۰۴/۲۸
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

لطفا بطور واضح و كامل همان نيازي كه شما حس كرديد را بفرماييد شايد كار شما بدون نياز به ايجاد يك شبكه و با اتخاذ يك استراتژي مناسب در طراحي حل شود، عده از دوستان به دليل يادگيري تجربي، غير علمي كتيا و ندانستن توانايي هاي اين نرم افزار بطور كامل امروز در صنعت كشورمان متاسفانه درچار مشكل شده اند.
۱۳۹۳/۰۴/۲۸
ارسال‌ها پاسخ
mohammad.b آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

برایه اینکه 6 کاربر بتوانند بطور همزمان روی یک پر داکت کار کنند و بتوان تمام نیروی واحد طراحی روی یک موضوع باشد تا از پراکندگی کار جلوگیری شود . و بتوان مدیریت زمان کرد
برای امنیت اطلاعات و یک جا بودن اطلاعات و جلو گیری از تکرار فایل ها در جا ها ی مختلف
برای اینکه بتوانم نیروی جدید به مجموعه اضافه کرد با اسایش خیال از امنیت اطلاعات.

برایه اینکه 6 کاربر بتوانند بطور همزمان روی یک پر داکت کار کنند و بتوان تمام نیروی واحد طراحی روی یک موضوع باشد تا از پراکندگی کار جلوگیری شود . و بتوان مدیریت زمان کرد
برای امنیت اطلاعات و یک جا بودن اطلاعات و جلو گیری از تکرار فایل ها در جا ها ی مختلف
برای اینکه بتوانم نیروی جدید به مجموعه اضافه کرد با اسایش خیال از امنیت اطلاعات.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳/۰۴/۲۸، توسط mohammad.b.)
۱۳۹۳/۰۴/۲۸
ارسال‌ها پاسخ
kouroshghaeni آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

با سلام. ببخشید بنده Catia V5R21 رو بر روی ویندوز 8-64 بیت نصب میکنم ولی موقع اجرا این ارور رو میده . همش میگه : runtime exception : clck ok to terminate
خواهشا بگید چیکار کنم .دیگه کلافه شدم. Angry
۱۳۹۳/۰۶/۲۰
ارسال‌ها پاسخ
izadi آفلاین
Member

موضوع‌ها: 41
اعتبار: 1
سپاس ها 30
سپاس شده 24 بار در 20 ارسال

سلام دوست عزیز اشکال از شما نیست
نسخه V5R21 در ویندوز 8 نسخه 64 بیتی نصب نمی شود شما نرم افزار خود را بر روی نسخه 32 بیتی ویندوز 8 نصب کنید مشکل بر طرف میشود

Catia is a infinite world
۱۳۹۳/۰۶/۲۰
ارسال‌ها پاسخ
kouroshghaeni آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

سلام با تشکر! ویندوز بنده 8.1 - 64 بیت هست و از همین نسخه 32 بیت هم دارم اگر نسخه 32 بیت این ویندوز رو نصب کنم مطمعنن درست میشه ؟ Huh
۱۳۹۳/۰۶/۲۰
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

بله به احتمال زیاد
۱۳۹۳/۰۶/۲۲
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS