شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

ایجاد صفحه
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۵/۱۳، 23:18:34
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mechanic.bio
آخرین ارسال: Novin
پاسخ 8
بازدید 7554

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایجاد صفحه
نویسنده پیام
mechanic.bio آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 13
اعتبار: 0
سپاس ها 1
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

ایجاد صفحه
سلام ،روزتون بخیر

تو رسم قسمتهای کناری جلوی شاسی مشکل دارم، چون تیوب بالایی هم به سمت جلو رفته هم بالا ،باید قسمتهای کناری تو ی همچین صفحه ای رسم بشه .چطور میتونم بین تیوب بالایی و جلویی یک صفحه ایجاد کرده وقسمتهای کناری توش رسم کنم.

یا اگه روش بهتری هست لطفا راهنماییم کنید.

فایل‌(های) پیوست شده
.catpart   chassis1-3.CATPart (اندازه: 843.57 KB / تعداد دفعات دریافت: 22)
۱۳۹۳/۰۷/۰۹
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: ایجاد صفحه
با استفاده از ابزار Point در جعبه ابزار Reference Element دو نقطه در مراکز دوایر سر و ته هر کدام از پروفیل های شاسی، می توانید با ترسیم خطی سه بعدی با ابزار Line در جعبه ابزار Reference Element مسیر سه بعدی ترسیم نمایید.
۱۳۹۳/۰۷/۰۹
ارسال‌ها پاسخ
mechanic.bio آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 1

اینکارو انجام دادم اما با این روش پروفیل بالایی تا دو انتهای پروفیل پایین ادامه پیدا میکنه و فاصله بین دو پروفیل کناری از هم 750 میشه که طبق نقشه باید655 باشه و بعدا در اسمبل کردن مشکل ایجاد میکنه!!!!!!!!! میشه باز راهنماییم کنید؟

فایل‌(های) پیوست شده
.pdf   Main_Kart_Complete_03_Chassis.pdf (اندازه: 31.92 KB / تعداد دفعات دریافت: 7)
.pdf   Main_Kart_Complete_02_Labelled_Overview.pdf (اندازه: 92.43 KB / تعداد دفعات دریافت: 10)
.catpart   chassis1-3.CATPart (اندازه: 924.05 KB / تعداد دفعات دریافت: 11)
۱۳۹۳/۰۷/۱۰
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

پس نقطه سر پایینی پروفیل ها را باید 47.5mm در جهت محور X به سمت داخل جابجا کنید. یا نقاط جدیدی با همین فاصله ترسیم نموده پروفیل ها را از ابتدا ترسیم نمایید.
۱۳۹۳/۰۷/۱۰
ارسال‌ها پاسخ
mechanic.bio آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 1

سلام ،روزتون بخیر

چطور میتونم روی پروفیل پایینی دو نقطه به فاصله معین (655) از هم انتخاب کنم؟ وقتی با ابزار point:type circle رو انتخاب میکنم و دایره های سر پروفیل ها انتخاب میشه که نمیدونم چطور میتونم این نقاط تو وسط پروفیل میتونم انتخاب کنم که فاصله شون از هم 655 بشه نه 750!!!!!!!! م منون میشم راهنماییم کنید.
۱۳۹۳/۰۸/۳۰
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

می توانید بر روی مرکز یک مقطع نقطه ایجاد کنید سپس پس از فعال سازی ابزار point با انتخاب نقطه قبل در قسمت Reference پنجره ابزار Point نقطه قبلی را Select کنید تا نسبت به آن، مختصات جدید را وارد نمایید.
۱۳۹۳/۰۸/۳۰
ارسال‌ها پاسخ
mechanic.bio آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 1

برای ایجاد پین سر پروفیل پایینی با استفاده از یک نقطه صفحه ای افقی سر پروفیل ایجاد کرده و میخوام صفحه ای تحت زاویه 20 درجه نسبت به این صفحه ایجاد و پین رو روش ترسیم کنم اما وقتی محورZ رو بعنوان محور Rotation انتخاب میکنم صفحه مورب در وسط پروفیل ایجاد میشه .برای اینکه این صفحه سر پروفیل ایجادبشه محور rotation کدوم محور انتخابکنم؟؟؟؟؟؟؟؟ یا اگه روش بهتری هست ممنون میشم راهنماییم کنید.

فایل‌(های) پیوست شده
.catpart   chassis1-3.CATPart (اندازه: 983.25 KB / تعداد دفعات دریافت: 7)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳/۰۹/۰۲، توسط mechanic.bio.)
۱۳۹۳/۰۹/۰۲
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

مثل تمرین صفحه 36 که ویدیوی آن نیز موجود است شما پس از ایجاد صفحه در هرکجای کار می توانید با انتخاب مجدد ابزار Plane صفحه دیگری موازی همان صفحه به نقطه دلخواه انتقال دهید.
۱۳۹۳/۰۹/۰۳
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS