شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

دقت خروجی STP و DWG
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۰۶، 13:31:49
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Mechanic.vahab
آخرین ارسال: Novin
پاسخ 4
بازدید 7989

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دقت خروجی STP و DWG
نویسنده پیام
Mechanic.vahab آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 19
اعتبار: 0
سپاس ها 14
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

دقت خروجی STP و DWG
سلام مهندس خسته نباشید
1- وقتی از محیط Draft ّبا فرمتDWG سیو میکنم و تو اتوکد برا وایرکات بازش میکنم کمانها و محل برخود خطوط به صورت منفصل با فاصله خیلی کم دیده میشن. وقتی تو اتوکد با ابزار انازه گزاریش این فاصله رو اندازه میگیری حدود 0.000045 میلیمتر است.
دلیل چی میتونه باشه؟

2- فایلهای محیط Part رو با پسوند STP سیو میکنم برای POWERMILL ولی در ساخت قطعه 1 سری ناهمواریها رو دیواره قطعه کار بوجود میاد که با مدل من همخوانی نداره.

آیا این دو مشکل میتونه به دقت Save As کتیا مربوط باشه و بشه با تنظیماتی رفعش کرد؟
ورژن کتیای من V5R21

ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: دقت خروجی STP و DWG
خیر کلا فایل های STP و Igs دیتا لاست دارن از PowerShape که برای خود شرکت Delcam که سازنده PowerMill هست هم به همین شکل فایل خروجی می دهد.

شما برای کم کردن خطا می توانید و بالا بردن دقت خروجی کارها با فرمت های STP و IGS وارد پنجره Tools>>Options شده سپس سر شاخه Display سپس سربرگ Performance در قسمت 3D Accuracy مقدار Fixed را 0.01 و نوار پایین را کمترین مقدار قرار دهید.

در کار های حساس نرم افزار CAD و CAM حتما باید یک نرم افزار باشد به همین جهت در محیط نرم افزار CATIA محیط ماشین کاری قرار دارد و جابجایی کار از یک نرم افزار به نرم افزار دیگر احتمال خطا را بالا می برد.
۱۳۹۳/۰۹/۲۰
ارسال‌ها پاسخ
Mechanic.vahab آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 19
اعتبار: 0
سپاس ها 14
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

با تشکر از پاسختون
در مورد dwgو dxfچی؟ چون وقتی تو اتوکد باز میکنم بعضی خطوط رو به صورت منفصل نمایش میده. فاصله خیلی کمه ولی طوریه که برا برنامه ی وایر کات مشکل ایجاد میکنه
۱۳۹۳/۰۹/۲۱
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

باید در AutoCAD پس از باز کردن فایلها P edit کنید.
۱۳۹۳/۰۹/۲۳
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS